Diriliş Ertuğrul 54. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle - Son Dakika
Güncel

Diriliş Ertuğrul 54. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle

Diriliş Ertuğrul 54. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle

Diriliş Ertuğrul 54. bölüm fragmanı da yayınlandı.

07.04.2016 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diriliş Ertuğrul 54. bölüm fragmanı da yayınlandı. Obada savaş için hazırlıklar sürüyor. Ertuğrul ve Noyan bir kez daha karşı karşıya gelecek. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA ŞOKE EDEN AYRILIK!

TRT 1'de ikinci sezonuyla ekranlarda olan Diriliş Ertuğrul dizisinin dün akşam yayınlanan 53. bölümünde iki güçlü karakter ölerek diziye veda etti. Diriliş Ertuğrul'a yeni sezonda katılan Evrim Solmaz'ın canlandırdığı, Korkut Bey'in eşi Aytolun Hatun yaptığı ihanetlerin bedelini canıyla ödedi. Aytolun Hatun rolündeki Evrim Solmaz Diriliş Ertuğrul dizisine 53. bölümde veda etti.

Diriliş Ertuğrul'daki diğer bir veda ise Gümüştekin karakteri oldu. Yine diziye 2. sezonda katılan Mehmet Polat'ın canlandırdığı Gümüştekin karakteri de öldü. Ertuğrul Bey, ihanetlerinin cezası olarak Gümüştekin'i öldürdü.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 54. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş "Ertuğrul"un 52.Bölümünde Aytolun, Goncagül'ün kendisine anlattıklarından sonra telaşlanmıştır. Banu Çiçek'te bulunan delili almak için Selcan'ı takip eder. Ertuğrul'un yaptığı plan gereği Selcan ve Banu Çiçek, Aytolun'u konuştururlar. Aytolun, Duru Hanım'ın ölümü ve Korkut Bey'in zehirlenmesi başta olmak üzere yaptığı her şeyi itiraf etmiştir. Ertuğrul ile birlikte gizli bir yerde bulunan Tuğtekin, Aytolun'un bütün itiraflarını duymuştur. Tuğtekin, duyduklarından sonra yıkılır.

Ertuğrul, Tuğtekin'in Aytolun'u öldürmesine karşı çıkarak sabretmesini ister. Zira Ertuğrul, Aytolun'un bütün bunları abisi Gümüştekin ile yaptığını bilmektedir. Diğer yandan Gümüştekin, emellerine ulaşmış uç beyi olmuştur. Büyük bir ihtişamla obaya gelmiş, herkes ona biat etmiştir. Ertuğrul, Gümüştekin'in yaptıklarını ortaya çıkarmak için yeni planlar yapar.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Ertuğrul ve Tuğtekin tarafından köşeye sıkıştırılan Gümüştekin'i neler bekliyor? Selcan ve Halime'nin peşinden giden Aytolun'u bekleyen büyük sürpriz nedir? Goncagül, hangi durumla yüzleşecektir? Obaya getirilen Gümüştekin'i asıl yıkan olay ne olacaktır?

Gümüştekin, mahkemede kendisine isnat edilen suçlamalara karşı nasıl bir savunma yapacaktır? Olanları duyan Saadettin Köpek'in yeni hamlesi ne olacaktır? Ertuğrul'un, bütün Türkmen obalarında büyük yankı meydana getirecek hareketi nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 53. Bölümde.

OYUNCU KADROSU

Engin Altan DÜZYATAN-ERTUĞRUL

Esra BİLGİÇ-HALİME HATUN

Kaan TAŞANER-GÜNDOĞDU

Hülya DARCAN-HAYME ANA

Osman SOYKUT-İBN-İ ARABİ

Didem BALÇIN-SELCAN HATUN

Cengiz COŞKUN-TURGUT ALP

Nurettin SÖNMEZ-BAMSI BEYREK

Cavit Çetin GÜNER-DOĞAN BEY

Burcu KIRATLI-GÖKÇE

Mehmet ÇELİK-DELİ DEMİR

Uğur Güneş-TUĞTEKİN

Barış Bağcı-NOYAN

Hüseyin Özay-KORKUT BEY

Evrim Solmaz-AYTOLUN

Muharrem Özcan-TANGUT

Ayberk Pekcan-ARTUK BEY

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Diriliş Ertuğrul 54. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement