Diriliş Ertuğrul Dizisinde Ertuğrul Gazi'nin Kılıç Dövüşü Nefes Kesti - Son Dakika
Magazin

Diriliş Ertuğrul Dizisinde Ertuğrul Gazi'nin Kılıç Dövüşü Nefes Kesti

Dün akşam ekranlara gelen 'Diriliş Ertuğrul' reytinglerde yine zirveye oturdu. Alplerini kurtarmak için kaleye giren Ertuğrul Bey'in kılıç dövüşü sahneleri soluksuz izlendi.

19.01.2017 12:21  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diriliş Ertuğrul dizisi dün akşam 73. bölümüyle TRT 1 ekranlarındaydı. Dizinin yeni bölümü tüm reyting gruplarında birinci gelirken, Ertuğrul Bey'in baskın sahnesi akıllarda yer etti. Uzun bir ara verdikten sonra yayınlanan dizi, yeni bölümüyle tam not aldı.

ÖZETİ TÜM REYTİNGLERDE İKİNCİ

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü AB grubunda 17.23 reyting 36.02 share oranıyla rekor bir başarıya imza attı. Tüm reyting gruplarında birinci gelen dizinin özeti de yine tüm reyting gruplarında ikinci oldu. Diziler arasındaki yarışta Diriliş Ertuğrul'u Kara Sevda ve No: 309 izledi.

Diriliş Ertuğrul Dizisinde <a class='keyword-sd' href='/ertugrul-gazi/' title='Ertuğrul Gazi'>Ertuğrul Gazi</a>'nin Kılıç Dövüşü Nefes Kesti

(Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ böyle duyurdu)

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 73. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Büyük bir oyun içerisine düşmüş Ertuğrul Bey ve alpları kalede mahsur kalmıştır. Düştükleri tuzaktan habersizdirler. Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey şimdi savaş çıkarmakla suçlanmaktadır. Her türlü tuzağı zekasıyla ve bileğinin gücüyle def etmeyi başaran Ertuğrul sultana verdiği söz gereği kılıcını kullanmamaktadır fakat düşman saldırılarını arttırmaktadır. Candar Bey'in evinde misafir olan Sadettin Köpek, Aslıhan'a karşı duygusal bir yönelim içerisindedir. Bunu farkeden Ural, Sadettin Köpek'i evliliğe teşvik eder. Aşka susamış olan Bamsı'nın gönlü mucize şekilde karşısına çıkmış Helena'ya kaynar. Helena ise Bamsı'yı kendilerinin kervanına saldıran kişi olarak bilmektedir.

Diriliş Ertuğrul Dizisinde Ertuğrul Gazi\'nin Kılıç Dövüşü Nefes Kesti

Son Dakika Magazin Diriliş Ertuğrul Dizisinde Ertuğrul Gazi'nin Kılıç Dövüşü Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement