Diriliş Şehri Bilecik'ten Afirn'e Zeytin Dalı - Son Dakika
Yaşam

Diriliş Şehri Bilecik'ten Afirn'e Zeytin Dalı

Diriliş Şehri Bilecik\'ten Afirn\'e Zeytin Dalı

Bilecik Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanya ile Afrin’deki halkın yaralarının sarılması amacıyla nakdi yardım çalışması başlatıldı.

24.04.2018 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanya ile Afrin'deki halkın yaralarının sarılması amacıyla nakdi yardım çalışması başlatıldı.

"Afrin'deki kardeşlerimizin yaralarını sarıyoruz; bağışlarınız ile Afrin'e Zeytin dalı uzatın" sloganı ile başlatılan kampanya devam ediyor.. Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bileciklilerin Vakıflar Bankası IBAN NO: 46 0001500158007307044907 numaralı hesaplara nakdi yardım gerçekleştirebileceklerini belirterek, "Aziz Milletimiz ve devletimiz her zaman mazlum ve mağdurun yanında olmuştur. Tarihin her yüzyılında dünyaya hak, adalet ve medeniyet dağıttığı gibi yardımlaşma ve dayanışma duygularını da ön planda tutan ecdadımıza yakışır bir şekilde bizler de Bilecik olarak anlamlı bir çalışmayı başlattık. Dün ecdadımız, yardıma muhtaç olan her insana dini, dili ve ırkına bakmaksızın el uzatmıştır. Bizler de bugün onlara yakışır bir şekilde Afrin'deki mazlum ve mağdur kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösterme adına "Bilecik'ten Afrin'e Zeytin Dalı" adı altında bir çalışma başlattık. Vatandaşlarımız bu kampanya kapsamında belirtilen hesap numaralarına gerekli nakdi yardımları yapabileceklerdir. Bütün hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı bu anlamlı kampanyaya katkı sunmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Diriliş Şehri Bilecik'ten Afirn'e Zeytin Dalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor
    12:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenlemeye gidildi. Pazar sabahı metroda seferler 05.00'te başlayacak, Konak Tramvayı ise 06.00 ile 15.00 saatleri arasında sefer yapmayacak.

  • Keçiören Belediyesi İlçede Bahar Temizliği Yapıyor
    12:20 Keçiören Belediyesi İlçede Bahar Temizliği Yapıyor

    Keçiören Belediyesi, ilçedeki 51 mahallede bahar temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak, cadde ve kaldırımları süpürüp yıkayarak vatandaşlara temiz ve sağlıklı bir yaşam ortamı sunmayı hedefliyor. Ayrıca, Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sanatoryum Hastanesi ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de temizlik çalışmaları yapılarak vatandaşlar için sağlıklı alanlar oluşturuluyor.

  • Şanlıurfa'da kanalizasyon çalışması sırasında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti
    12:10 Şanlıurfa'da kanalizasyon çalışması sırasında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Yavuz Selim Mahallesi'nde kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçük sonucu işçilerden Mehmet Sinan Kubat (33) toprak altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine itfaiye, sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kubat'ın cesedi ekipler tarafından çıkarıldıktan sonra hayatını kaybettiği belirlendi.

  • İnegöl'deki Mobilya Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    12:09 İnegöl'deki Mobilya Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir mobilya fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Manisa'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 9 öğrenci yaralandı
    11:34 Manisa'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 9 öğrenci yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde, Çortak Ömer Nimet Kahraman İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini taşıyan bir minibüs ile karşı yönden gelen bir kamyonet çarpıştı. Kazada hafif yaralanan 9 öğrenci, ilçedeki devlet hastanesine kaldırıldı. Öğrencilerin tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

  • Erzincan'da maden kazasında bir işçinin daha naaşına ulaşıldı
    11:34 Erzincan'da maden kazasında bir işçinin daha naaşına ulaşıldı

    Erzincan İliç'teki altın madeninde 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kayması sonrası aranan 9 işçiden birisinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Acı gelişme Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından duyuruldu. Bayraktar "Tüm canlarımıza ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Advertisement