Diş Doktoru Çağdaş Kışlalıoğlu: - Son Dakika
Güncel

Diş Doktoru Çağdaş Kışlalıoğlu:

Diş Doktoru Çağdaş Kışlalıoğlu:

Ünlülerin Diş Doktoru Çağdaş Kışlaoğlu, da Vinci Tekniği Olarak da Bilinen "Hollywood Gülüşü" Modelinin Kadınları Daha Çekici Gösterdiğini Söyledi.

05.02.2008 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlülerin diş doktoru Çağdaş Kışlaoğlu, Da Vinci tekniği olarak da bilinen "Hollywood gülüşü" modelinin kadınları daha çekici gösterdiğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonu Ajia Otel'de 31. yaş gününü, manken Ece Gürsel'in de katıldığı görkemli bir partiyle kutlayan Dr. Kışlaoğlu, Hollywood ünlülerinin diş şeklini Türkiye'ye getiren diş hekimi olarak biliniyor.

Seyfi Dursunoğlu, Ece Gürsel, Şenay Akay, Çağla Kubat ve Emel Acar gibi birçok ünlü isme mükemmel gülüş kazandıran Çağdaş Kışlaoğlu, hastalarında kullandığı "Hollywood gülüşü" modeli için "Hollywood gülüşü kadınları daha çekici, daha seksi gösteriyor" dedi.

Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, 31. yaş gününü kutladığı partide adeta hediye yağmuruna tutuldu. Doğum günü pastasını ünlü manken Ece Gürsel'le birlikte kesen Kışlaoğlu, partiye gelen konuklarının her biriyle ayrı ayrı ilgilendi.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diş Doktoru Çağdaş Kışlalıoğlu: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement