Diş hekimi, Pilot, Dans Eğitmeni Ve İş Adamı Sait Emir - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Diş hekimi, Pilot, Dans Eğitmeni Ve İş Adamı Sait Emir

Diş hekimi, Pilot, Dans Eğitmeni Ve İş Adamı Sait Emir

Sait Emir, Ünü Türkiye sınırlarını aşmış,İstanbul, Avrupa ve Kanada'da çeşitli alanlarda faaliyet gösteren başarılı bir iş adamıdır. "Ünlülerin Diş Hekimi" olarak tanınan Sait Emir, İstanbul'un merkezindeki Dentaxim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde profesyonel bir ekiple birlikte hizmet vermektedir.

06.02.2019 13:57  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Genel diş hekimliği uygulamalarından implanta, pedodonti ve periodontoloji ve protez uygulamalarına kadar ağız ve diş sağlığı ile ilgili her işlemi başarıyla gerçekleştirmektedir.

TÜRKİYE'DE DANSIN ARANAN İSMİ

Türkiye'nin önde gelen iş adamlarından Sait Emir, aynı zamanda profesyonel dans eğitmenidir. 1995 yılında dans hayatına başlayan Sait Emir, salon danslarıyla başlamış olduğu dans hayatına Arjantin Tango ile devam etti. Latin danslarında büyük başarı yakalayan Sait Emir, 1998 yılında Salsa Club Dans Okulu'nu kurdu. Takip eden yıllarda Türkiye'nin ilk Salsa gecelerini düzenledi.

Diş hekimi, <a class='keyword-sd' href='/pilot/' title='Pilot'>Pilot</a>, Dans Eğitmeni Ve İş Adamı Sait Emir

Elder Sanchez ile birlikte 2000 yılındaki Dünya Dans Günü'nde düzenlemiş oldukları dans partileri ile Türkiye'nin gurur kaynağı olmuştur. Canlı yayınlanan dans partileri, dans eğitimleri, workshoplar ile dans etmeye çekinen pek çok insanın dansla buluşmasına öncülük etmiştir. Günümüzde hala Afrocubanos Dans Club'ta eğitmenliğe devam etmekte, doğunun mistik ve egzotik havası ile batının ışıltılı dünyasının buluşturarak alışılmışın dışında bir enerji ile dansseverlerle buluşmaktadır. Aynı zamanda gösteri sanatları dünyasına her yıl onlarca dansçı ve manken kazandırmaktadır.

Diş hekimi, Pilot, Dans Eğitmeni Ve İş Adamı Sait Emir

BAŞARILI BİR PİLOT

Sait Emir, sahip olduğu ünvanları profesyonel olarak icra etmeyi kendisine ilke edinmiş olup, genel olarak uğraştığı her dalda da çıtayı yükseklere çıkartmıştır. Pilotluk da bu alanlardan biridir. Sait Emir, dansçı ve diş hekimi kimliklerinin yanı sıra pilotluk ünvanına da sahiptir. Hem de amatör değil, tamamen profesyonel olarak uçmakta ve ismini gökyüzünde de başarıyla yazmaktadır.

Başarılı iş adamı Sait Emir, hobilerine de zaman ayırmakta ve neredeyse her biri birer iş sayılabilecek hobilerle de ayrıca uğraşmaktadır. Boş zamanlarında dalgıçlık, at biniciliği ve piyano çalmayla da uğraşmaktadır.

Son Dakika Advertorial Sondakika Diş hekimi, Pilot, Dans Eğitmeni Ve İş Adamı Sait Emir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ellerinize sağlik Sait Emir elemani olarak çalişiy: Ellerinize sağlık Sait Emir elemanı olarak çalışıyorum az bile yazılmış Sait Emir gerçekten melek gibi bir insan 0 0 Yanıtla

Advertisement