Dış Mekan Estetiğine Çarpıcı Yorumlar - Son Dakika
Güncel

Dış Mekan Estetiğine Çarpıcı Yorumlar

Roberti Rattan ve Kenneth Cobonpue'den masalar, sehpalar, açık hava kanepeleri ve sandalyeleri renk alternatifleriyle sunan Ghanbari, 2018 baharında açık alanlara şıklığı taşıyor.

10.04.2018 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelere, balkonlara, teraslara ve verandalara güneşten solmayan, leke tutmayan kumaşlarla üretilen, farklı desen ve tasarımların yer aldığı, iç ve dış mekan estetiğini birleştiren ürünleriyle estetik kazandıran Ghanbari, mütevazı parçalardan, en lüks yaşam tarzlarına cevap verebilecek tasarımlarıyla fark yaratmaya devam ediyor.

Endüstriyel tasarım dünyasının en seçkin dekorasyon ürünlerini tek bir çatı altında sunan Ghanbari, bahar aylarında dünyaca ünlü, ödüllü tasarım markaları Roberti Rattan ve Kenneth Cobonpue markalarıyla açık havada baharın tadını çıkarmak isteyenlere zarafetin sınırlarını çiziyor. Rahat minderler, renkli salıncaklar, doğal görünümlü masa ve sandalyeler ile desenlerle oynanan sehpa ve sandalye kombinasyonlarının en dayanıklı modellerini bünyesinde bulunduran Ghanbari, teraslara, bahçelere, verandalara lüks ve konforu ideal seçeneklerle sunuyor.

Doğadaki ürünleri eserlerinde kullanmayı çok seven, geleneksel ve yenilikçi teknolojiyi tasarımlarına uygulayarak sayısız ödül kazanan Filipinli genç tasarımcı Kennet Cobonpue'nin; hafif, havadar, yumuşak kenarlı, açık örgüleriyle lüks bir görünüm kazanan kanepeleri keyifli bir deneyimi garantiliyor. Kennet Cobonpue'nin elmas görünümünde parlayan, örgüleri ve geniş taç matrisiyle ikonik bir görünüm sunan sehpaları dış mekanlara modern bir boyut kazandırıyor.Tasarım dünyasına yön vererek birçok ödül kazanan ve Hollywood'un da vazgeçilmez markaları arasında yer alan Kennet Cobonpue, baobab ağacından esinlendiği, heykel ve sıvı konturların doğal görünümünü metal zeminlerle birleştirdiği masalarıyla en mutlu yemeklerin de taçlandırıcısı oluyor.

1959 yılından günümüze dış mekan mobilya tasarımında öncü rolü üstlenen İtalyan dekorasyon markası Roberti Rattan ise doğal görünümlü masaları, estetik sandalyeleri ve kanepeleri ile açık hava mekanlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Farklı yaşam alanlarına yüksek kaliteli malzemeler ve uzman işçiliğiyle kişisellik kazandıran Roberti Rattan, mobilyaların geçmişte sahip olduğu basit çizgiyi estetikle buluşturuyor. Hava şartlarına karşı tüm mobilyaların ömrünü uzatacak teknolojiyi uygulayan ve ürünlerine yüksek dayanıklılık kazandıran Roberti Rattan, ünlü tasarımcı iş birlikleriyle tasarım evrimine katkıda bulunuyor. Doğanın güzelliklerinden, yer çekimi ve su dalgalarından esinlenilerek dizayn edilen salıncak koltuklar, sandalyeler ve masalar sunan Roberti Rattan, kullanıcılarına bahçe esintilerinde doğanın keyfini samimiyetle yaşatmayı amaçlıyor.

Dış mekan mobilyasında dünyanın en önde gelen tasarımcılarının imzalarını taşıyan tüm ürünlere Maçka Residances'ta yer alan Ghanbari showroomundan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dış Mekan Estetiğine Çarpıcı Yorumlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement