Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Başarıyla Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Başarıyla Tamamlandı

"Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" GAİB Hizmet binasında düzenlendiğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz seminerin yararlı sonuçlar oluşturacağına inandığını ifade etti.

25.11.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ev sahipliğiyle "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerlerinin başarılı geçtiğini ve birçok firma yetkilisinin katıldığını ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz önemli konuların ele alındığı seminerin ihracatçı firmalar için yararlı olduğunu ifade etti.

Hizmet içi eğitim niteliği taşıyan ve ihracat sektörüyle ilgili birçok konunun ele alındığı seminerlerin önümüzdeki dönemlerde de sürdürüleceğini ifade eden Başkan Çıkmaz seminerlerden ilkinin Malatya'da ardından Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta ihracatçılara yönelik verildiğini de sözlerine ekledi. Başkan Çıkmaz yaptığı yazılı açıklamada "Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ev sahipliğiyle gerçekleştirdiğimiz "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerlerinde Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü, Dış Ticaret Uzmanı Onur TEKYILDIZ, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü, Dış Ticaret Uzmanı Hüseyin AYDIN, Ekonomi Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü, Dış Ticaret Uzmanı Dr. Nazmi Tolga TUNCER ve Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü, İhracatı Geliştirme Uzmanı Sedat ÜREY tarafından katılımcılara "İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları" (Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY'nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim, Marka ve Tasarım Destekleri, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi), "Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları" ve "İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim" konularında bilgiler verildi. Üyelerimiz için faydalı olduğuna inandığımız bu tür etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Başarıyla Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement