Dışı Kanye West İçi Ahmet Kaya - Son Dakika
Güncel

Dışı Kanye West İçi Ahmet Kaya

Güçlü yorumu müzikseverler tarafından çok beğenilen genç şarkıcı için 'Dışı Kanye West içi Ahmet Kaya' yorumunda bulunuluyor.

05.03.2018 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni projesi Yanacaksın' la dikkatleri üzerine toplayan Çağlar Alkaç, sadece sesi ve yorumuyla değil yakışıklılığıyla da kendinden söz ettiriyor.

Müzik piyasasının son dönemde en çok dikkat çeken isimlerden biri Kanye West'e fiziksel benzerliğiyle dikkat çeken Çağlar Alkaç. Seyhan Müzik'ten çıkardığı yeni projesi Yanacaksın ile müzikseverlerin beğenisini kazanan genç şarkıcı, yakışıklığıyla sosyal medyada da çok konuşuluyor. Kısa sürede genç kızlardan oluşan bir hayran kitlesi edinen Çağlar Alkaç için yapılan "Parti kur oy verelim" yorumları genç şarkıcıyı sevindiriyor.

Müzik hayatına çocuk yaşta bağlama çalarak başlayan Çağlar Alkaç, kendisine rol model olarak Ahmet Kaya'yı aldığını belirtiyor. Yanacaksın albümünde seslendirdiği Ahmet Kaya şarkısı "Söyle" için kamera karşısına geçen Çağlar Alkaç "Bu şarkıyı çok severek okudum. Gelen yorumlar da çok güzel, beni çok mutlu ediyor. Ahmet Kaya ve şarkıları ölümsüzdür, ben de onun çok güzel bir şarkısını seslendirdiğim için gurur duyuyorum" cümleleriyle duygularını dile getiriyor.

İstanbul başta olmak üzere bir çok şehirde sahne alan Çağlar Alkaç sahnede de sevdiği şarkılar dışında Ahmet Kaya 'nın en sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile de beğeni topluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dışı Kanye West İçi Ahmet Kaya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement