Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Paris'e Gidiyor - Son Dakika
Politika

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Paris'e Gidiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, UNESCO Yürütme Kurulu Özel Oturumu’na katılmak ve UNESCO Genel Direktörü Irina Bokova’yla ikili bir görüşme gerçekleştirmek üzere yarın Paris’e gidiyor.

04.10.2017 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, UNESCO Yürütme Kurulu Özel Oturumu'na katılmak ve UNESCO Genel Direktörü Irina Bokova'yla ikili bir görüşme gerçekleştirmek üzere yarın Paris'e gidiyor.

Dışişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun UNESCO Yürütme Kurulu'nun özel oturumunda konuşma yapmak ve UNESCO Genel Direktörü Bokova'yla ikili bir görüşme gerçekleştirmek üzere yarın Paris'i ziyaret edeceğini bildirdi. Açıklamada, Bakan Çavuşoğlu ile Genel Direktör Bokova arasında yapılacak görüşmede Türkiye-UNESCO ilişkileri, Türkiye'nin örgüte katkıları ve muhtemel iş birliği alanlarının değerlendirileceği belirtildi. Ayrıca bahse konu ziyaret kapsamında Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean Yves le Drian'la da bir görüşme gerçekleştirecek olan Çavuşoğlu'nun Fransız muhatabıyla Türkiye-Fransa ikili ilişkilerini, güncel, bölgesel ve uluslararası gelişmeleri ele alacağı ifade edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Paris'e Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement