Dışişleri'nden ABD'ye Tepki: Saldırgan Tutumun Karşılığı Gecikmeksizin Aynıyla Verilecektir (3)... - Son Dakika
Güncel

Dışişleri'nden ABD'ye Tepki: Saldırgan Tutumun Karşılığı Gecikmeksizin Aynıyla Verilecektir (3)...

Sayın Yazıişleri müdürlerine;"Dışişleri'nden ABD'ye tepki: Saldırgan tutumun karşılığı gecikmeksizin aynıyla verilecektir -3" başlıklı haberimizi yeniden geçiyoruz.

02.08.2018 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sayın Yazıişleri müdürlerine;

"Dışişleri'nden ABD'ye tepki: Saldırgan tutumun karşılığı gecikmeksizin aynıyla verilecektir -3" başlıklı haberimizi yeniden geçiyoruz.

HULUSİ AKAR DA TWİTTER'DAN SERT YANIT VERDİ

ANKARA ABD'nin, iki Türk Bakan'la ilgili yaptırım uygulama kararına tepkiler gelmeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Kabul etmiyoruz, korkmuyoruz!" ifadesini kullandı.

Twitter hesabından açıklama yapan Akar, ABD'den gelen açıklamaya tepki gösterdi. Akar "Değil Türk İçişleri ve Adalet Bakanı'na; sınırlarımızdaki bir ağacın yaprağına yapılan bir hareket Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılan bir harekettir. Kabul etmiyoruz, korkmuyoruz! Tarih buna en büyük şahidimizdir" tweeti paylaştı. Akar ikinci tweetinde de "Bu topraklar yokluklar içinde Kuvayi Milliye ile dünyaya kafa tutmuş bir halkın yurdu. Türk halkı tüm kesimleriyle birlikte hem devletimizin, hem de Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun yanındadır" ifadelerini kullandı. Akar mesajlarında, her iki bakanın Twitter hesaplarını etkiketlerken, "#buyaptırımtürkiyeyedir" etiketini de kullanmayı ihmal etmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dışişleri'nden ABD'ye Tepki: Saldırgan Tutumun Karşılığı Gecikmeksizin Aynıyla Verilecektir (3)... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement