44 Dakikada 301 Çöp Şiş Yiyen Dişsiz Pehlivan, Görenleri Şaşkına Çevirdi - Son Dakika
Güncel

44 Dakikada 301 Çöp Şiş Yiyen Dişsiz Pehlivan, Görenleri Şaşkına Çevirdi

Antalya'da eski pehlivan Osman Aksöl, ağzında tek diş olmamasına rağmen 44 dakikada 301 şiş yiyerek herkesi şaşkına çevirdi.

07.08.2018 11:02  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da eski pehlivan Osman Aksöl (44), et restoranınca düzenlenen yarışmada, ağzında tek diş olmamasına rağmen 44 dakikada 301 şiş yedi. Dişleri olmadığı için 301 çöp şiş yiyebileceğine ihtimal vermeyen restoran sahibini yanıltan Aksöl, 5 bin 500 TL'lik cep telefonu, çeyrek altın ve 4 ay boyunca restoranda ücretsiz yeme hakkı elde etti.

RESTORAN SAHİBİ İŞLETMEYE İLGİYİ ARTIRMAK İÇİN YARIŞMA DÜZENLEDİ

Antalya'da et restoranı sahibi İlyas Demir (28), işletmeye ilgiyi artırmak için kısa süre önce yarışma düzenlemeye karar verdi. 45 dakikada 200 çöp şiş yiyebilen kadın müşterisine 5 bin 500 TL değerinde cep telefonu, çeyrek altın ve 4 ay boyunca restoranda ücretsiz yeme hakkı vereceğini duyuran Demir, beklediğinden fazla ilgiyle karşılaştı.

44 Dakikada 301 Çöp Şiş Yiyen Dişsiz Pehlivan, Görenleri Şaşkına Çevirdi

40 KİLO OLAN ÜNİVERSİTELİ KIZ 23 DAKİKADA 255 ÇÖP ŞİŞ YEMİŞTİ

Geçen günlerde restorana gelen üniversite öğrencisi Ceren Yılmaz (21), 40 kilo olmasına rağmen 23 dakikada 255 çöp şiş, 1 tabak salata ve 1 lavaş yiyip, 3 bardak ayran ve 2 bardak su içmişti. Yarışma sonrası 40 kilodan 47 kiloya ulaşan Yılmaz, 5 bin 500 TL'lik cep telefonu, çeyrek altın ve 5 ay boyunca restoranda ücretsiz yemek yeme hakkı kazanmıştı.

DİŞİ OLMAYAN ESKİ PEHLİVAN YARIŞMAYA KATILDI

Ceren Demir'in ardından erkek müşterilerinden gelen talep üzerine İlyas Demir, aynı hediyeleri bu kez 301 çöp şiş yiyen erkek müşterisi için vereceğini duyurdu. Antalya'da oturan, eski pehlivan Osman Aksöl, 301 çöp şiş yemek için restorana geldi. Kendisine güvendiğini belirten Aksöl'ün ağzında tek diş dahi olmadığını gören restoran sahibi Demir, 301 çöp şişi yiyebileceğine ihtimal vermedi.

44 Dakikada 301 Çöp Şiş Yiyen Dişsiz Pehlivan, Görenleri Şaşkına Çevirdi

CEP TELEFONU, ÇEYREK ALTIN VE 4 AY ÜCRETSİZ YEMEK KAZANDI

Çöp şişleri avuç avuç eline alan Aksöl, 44 dakikada 301 şişi yedi. Aksöl, 5 bin 500 TL değerinde cep telefonu, çeyrek altın ve 4 ay boyunca restoranda ücretsiz yeme hakkı elde etti.

44 Dakikada 301 Çöp Şiş Yiyen Dişsiz Pehlivan, Görenleri Şaşkına Çevirdi

"DİŞLERİM OLSA TAMAMINI DA YERİM"

Kendisini denemek ve telefonu almak için geldiğini dile getiren Osman Aksöl, 20'li yaşlarında uzun yıllar yağlı güreş yaptığını söyledi. Yemeklerle arasının iyi olduğunu belirten Aksöl, "Yememde, içmemde sıkıntı olmaz. Rekor denerken sadece 1 soda içtim, o beni biraz zorladı. Etler de güzeldi. Gençken de böyle yerdim. Eskiden bir oturuşta yarım kuzu yerdim. Dişlerim olsa tamamını da yerim" dedi.

44 Dakikada 301 Çöp Şiş Yiyen Dişsiz Pehlivan, Görenleri Şaşkına Çevirdi

"REKORUMU KIRAN OLURSA YENİDEN GELECEĞİM"

Ceren Yılmaz da Osman Aksöl'ü elini sıkarak, tebrik etti. Kadınlarda rekorun kırılacağından endişe duyduğunu belirten Yılmaz, "Birisi rekorumu alırsa yeniden rekor kırmak için geleceğim. İlerleyen günlerde araba için yarışacağım. Osman ağabeyimizin dişi olmamasına rağmen yemiş hepsini" diye konuştu.

"DİŞLERİ OLMAMASINA RAĞMEN YEDİ, HELAL OLSUN"

Osman Aksöl'ün dişsiz olmasına rağmen o kadar eti nasıl yediğini anlamadığını aktaran İlyas Demir ise Ceren Yılmaz'da kiloya, Osman Aksöl'de ise dişlere bakarak, yanıldığını söyledi. Osman Aksöl'ün bir ara zorlandığını dile getiren İlyas Demir, "Araba yarışına bekliyorum iki rekortmenimi. Dişleri olmamasına rağmen yedi, helal olsun" dedi.

44 Dakikada 301 Çöp Şiş Yiyen Dişsiz Pehlivan, Görenleri Şaşkına Çevirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 44 Dakikada 301 Çöp Şiş Yiyen Dişsiz Pehlivan, Görenleri Şaşkına Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • keko: bide dişleri olsaymış antalyaya kıtlık getirecekmiş demek beyni yalnız yemeye ayarlanmış onun için dişlerini çekmişler aslanım vucüt yaş bir deri ne basarsan alır dikat et bide kalp denen organın var. 12 0 Yanıtla
  • onur: boğa yılanı gibi önce yutuyo sonra semiriyo 9 2 Yanıtla
  • BİRİ: ÖKÜZ 5 4 Yanıtla
  • Prof.Bee: Boşanda semerini yeee 2 5 Yanıtla
  • dimi: demek ki doyurucu değil 7 0 Yanıtla
  • Karslı : Allah onunla aynı evde yaşayanlara yardım etsin sabaha kadar malum yeri zurna gibi öter 6 0 Yanıtla
  • Cemo: Bu davara diş tak usta 3 2 Yanıtla
  • eyüpcan: bu adamın dişi olsa bizideyer 3 0 Yanıtla
  • osman: bu adama takma diş yaptıralım midesi mahvolur çeynemeden yutmuştur şişleri 0 0 Yanıtla
  • koray: SICARKENDE LÖP ET ÇIKAR EY ALLAHIM HABERE BA BE ARKADAŞ 0 0 Yanıtla
  • Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?
    11:05 Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?

    Romanya'da 2040 yılına kadar Avrupa'nın en büyük NATO üssünün kurulması planlanıyor. Romanya Hava Kuvvetleri 57. Üssü-Mihail Kogalniceanu genişletilecek ve yaklaşık 2,5 milyar avro harcanacak. Bu üste 10 bine kadar NATO askeri ve aileleri aynı anda kalabilecek. ABD, Romanya'yı NATO şemsiyesi altında merkez olarak kullanıyor ve üssün Karadeniz sahası ile Rusya ve Türkiye gibi ülkeleri izlemek için kullanıldığı düşünülüyor.

  • Konya'da trafik kazası sonrası çıkan kavgada 1 kişi yaralandı
    11:03 Konya'da trafik kazası sonrası çıkan kavgada 1 kişi yaralandı

    Konya'da iş yerlerinin bulunduğu sokak üzerinde araçlarıyla seyir halinde olan 2 komşunun karıştığı maddi hasarlı trafik kazasının ardından çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga sırasında elinden yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Türk Savunma Sanayisi Alt Yüklenicileri Kritik Görevler Üstleniyor
    11:03 Türk Savunma Sanayisi Alt Yüklenicileri Kritik Görevler Üstleniyor

    Türk savunma sanayisinin alt yüklenicileri, sahip oldukları teknolojik yetkinlikleriyle milli muharip uçak KAAN'dan milli fırkateyn TCG İstanbul'a Türkiye'nin kritik platformlarında önemli görevler üstleniyor.

  • Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor
    11:01 Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor

    Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında, eski Sakarya emniyet müdürleri Mustafa Aktaş ve Ali Bilkay'ın da aralarında bulunduğu 10'u eski emniyet mensubu, 3'ü firari 11 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada bazı tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu. Celse arasında gelen belgelerin zapta geçirilmesinin ardından 1 tanık dinlendi. Cumhuriyet savcısı, dosyadaki eksikliklerin giderilmesini ve firari 3 sanık hakkındaki yakalama kararının devamını talep etti. Firari sanıklar hakkındaki yakalama kararının devamına karar veren heyet, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor
    11:01 Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor

    Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Mehmetli beldesinde yaşayan depremzede aile, izin alamadığı için yıkılan evinin yerine ev yapamıyor. Hayvancılıkla geçimini sağlayan aile, yetkililerden yardım istiyor.

  • Bilecik'te 60. Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı
    10:59 Bilecik'te 60. Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliklerle 60. Kütüphane Haftası kutlandı. Vali Şefik Aygöl ve Rektör Şükrü Beydemir'in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte kitap okuma etkinliği ve kitap yürüyüşü düzenlendi. Ayrıca, İçe Halk Kütüphanesi açılışı yapıldı ve en çok kitap okuyan öğrenci ve yetişkinlere hediyeler verildi.

  • ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu
    10:58 ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Voleybol Kadın-Erkek ve Futbol Erkek takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti. Kazandıkları kupaları ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a sundular. Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, antrenörler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

  • Kapaklı'da Çalınan Köpek Aranıyor
    10:58 Kapaklı'da Çalınan Köpek Aranıyor

    Kapaklı'da sahibinin bahçesinden çalınan 55 günlük Hera isimli köpek, polis ekipleri tarafından aranıyor. Köpeğin çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Köpeğin sahibi, Hera'nın kendilerine geri teslim edilmesini istiyor.


Advertisement