Divan Adana'dan Yaşar Kemal'e Vefa - Son Dakika
Yerel

Divan Adana'dan Yaşar Kemal'e Vefa

Divan Adana\'dan Yaşar Kemal\'e Vefa

Adana’da kısa bir süre önce misafir kabulüne başlayan Divan Adana Oteli’nde yer alan “Yaşar Kemal Salonu” ünlü yazarın eşi Ayşe Kemal’in de katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

01.02.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kısa bir süre önce misafir kabulüne başlayan Divan Adana Oteli'nde yer alan "Yaşar Kemal Salonu" ünlü yazarın eşi Ayşe Kemal'in de katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

5 yıldızlı Divan Adana Oteli'nin en prestijli salonuna, merhum Adanalı Yazar Yaşar Kemal'in adı verildi.

Salonun hizmete girdiği törende konuşan Divan Adana Oteli'nin yatırımcılarından Mehmet Ali Bilici, Yaşar Kemal'in dünya çapında bir yazar olduğunu, isminin gelecek nesillere taşınması gerektiğini ve bu nedenle oteldeki en önemli salona onun ismini verdiklerini söyledi.

Törende duygulu bir konuşma yapan Yaşar Kemal'in eşi Ayşe Semiha Baban ise Divan Adana Oteli'nin yatırımcılarına ve oteldeki salona Yaşar Kemal'in adının verilmesine vesile olan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların tamamlanmasından sonra Yaşar Kemal Salonu girişindeki kurdelenin kesilmesinin ardından salona geçildi.

Yaşar Kemal'in en yakın arkadaşları Gazeteci Selahattin Duman, Film Yapımcısı Arif Keskiner, Yazar Hasan Özkılıç, bazı diğer yazarlar, Bilici Ailesi'nin mensupları ile TSKB-GYO temsilcisi Özgür Üçer'in de hazır bulunduğu törende merhum yazarın eşi Ayşe Semiha Baban, Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici'ye Yaşar Kemal'in fotoğrafını armağan etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Divan Adana'dan Yaşar Kemal'e Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement