Diyabetli Sağlık Çalışanlarına Ara Öğün - Son Dakika
Güncel

Diyabetli Sağlık Çalışanlarına Ara Öğün

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesinde görev yapan ve diyabet rahatsızlığı olan sağlık çalışanlarına ara öğün hizmeti verilmeye başlandı.

02.08.2018 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesinde görev yapan ve diyabet rahatsızlığı olan sağlık çalışanlarına ara öğün hizmeti verilmeye başlandı.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İzzet Baysal Devlet Hastanesi yönetiminin, bünyesindeki diyabet ya da hipoglisemi gibi rahatsızlıkları bulunan çalışanlarına ara öğün uygulaması başlattığı bildirildi.

Diyabet hastalarının kan şekerini sabit seviyelerde tutmak için günde 3 ana, 3 ara öğün tüketmesi gerektiği bilinciyle hareket eden hastane yönetiminin, hastalara fedakarca hizmet veren çalışanların da sağlığını düşündüğü ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bizler için sadece hastalarımızın değil aynı zamanda sağlık çalışanlarımızın da sağlığının önemli olduğu noktasından yola çıkarak diyabet hastası olan sağlık çalışanlarımıza ara öğün uygulamasını başlattık. Diyabetli kişilerin ana öğünleri kadar ara öğünlerine de dikkat edilmesi gerektiğini her fırsatta dile getiren sağlık çalışanlarımız, hastalarımız için canla başla görev yaparken kendilerini ihmal ediyorlardı. Bu uygulamayla birlikte artık diyabetli sağlık çalışanlarımız da öğünlerine ve beslenmelerine dikkat ederek daha sağlıklı bir şekilde hizmet verecekler."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyabetli Sağlık Çalışanlarına Ara Öğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement