Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar Açıklaması

Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar Açıklaması

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, "Şeri delillere ters düşen kim varsa, ne varsa ben bunu sorgulamak zorundayım. Sorgulamazsanız, Fetullah gibi Deccalın peşine takılır, bu ülkeyi perişan edersiniz.

16.09.2017 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, "Şeri delillere ters düşen kim varsa, ne varsa ben bunu sorgulamak zorundayım. Sorgulamazsanız, Fetullah gibi Deccalın peşine takılır, bu ülkeyi perişan edersiniz." dedi.

Bayraktutar, Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen Diyanet-Sen Siirt Şubesi'nin 1. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, diyanet camiasının çok önemli bir kuruluş olduğunu, ülke içindeki devlet yapılanmasında çok özel bir kuruluş olduğunu söyledi.

"Allah adına, Allah aşkı, muhabbeti var da Allah adına biri bir şey söyledi mi sorgulamadan takla atıyoruz." diyen Bayraktutar, şöyle devam etti:

"Yok öyle bir şey. Bir tek Allah ve Resulü sorgulanamaz. Müslümanlar, geri kalan herkesi sorgulamak zorundadır. Şeri delillere ters düşen kim varsa, ne varsa ben bunu sorgulamak zorundayım. Sorgulamazsanız, Fetullah gibi Deccalın peşine takılır, bu ülkeyi perişan edersiniz. Türkiye, Anadolu en çok zulmü Haçlı ordularından görmüştür. Fetullah bizzat 'Haçlıların sizin ülkenizi teslim alması, sizin üstünüze gelmesi bir sıkıntı değil. Onlar sizin şerefinize, haysiyetinize sahip çıkarlar, korurlar.' dediğini dinledim. Bu bir kinin, nefretin ifadesidir. Müslüman görünüp, İslama karşı olan kin ve nefretin ifadesidir. Böyle bir görüşü savunup, 'bunlar iyidir, sizlere hiçbir zararı olmaz' diyenin İslamla hiçbir alakası yoktur."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Başdanışmanı Siirt Milletvekili Yasin Aktay ise Diyanet-Sen'in üzerine almak durumunda olduğu önemli misyonların olduğunu ifade etti.

Genel kurulda Hamit Evin yeniden başkanlığa seçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement