Diyarbakır Basını Dicle Elektrik'in İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Basını Dicle Elektrik'in İftarında Buluştu

Diyarbakır Basını Dicle Elektrik\'in İftarında Buluştu

Diyarbakır’da görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile çalışanları, Dicle Elektrik tarafından her yıl verilen geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

01.06.2017 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile çalışanları, Dicle Elektrik tarafından her yıl verilen geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Şirket yöneticilerinin de katıldığı iftara katılımın hayli yüksek olması dikkat çekti.

Dicle Elektrik, özelleştirmenin gerçekleştirildiği 2013 yılından bu yana her yıl basın mensupları ile Ramazan ayında verilen iftar yemeğinde bir araya geliyor. Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen iftara, önceki yıllarda olduğu gibi basın mensupları yine büyük ilgi gösterdi.

Yöneticiler de katıldı

İftara enerji şirketi yönetim kadrosundan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, Dicle Elektrik Yatırım Genel Müdürü Necat Tur, Genel Müdür Yardımcıları Nedim Tüzün ve Yaşar Arvas, Performans İzleme Koordinatörü Akif Köse, İnsan Kaynakları Başkanı Emirhan Karayay, İl Müdürü Uğur Yaka, Enerji Kayıpları Kontrol Direktörü Hasan Miroğlu İdari İşler Müdürü Haydar Özmen katıldı. İftarda basın camiasından ise Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysi İpek'in yanı sıra Diyarbakır'daki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile diğer çalışanları katıldı.

Teşekkür etti

Burada konuşan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Karagüzel, verdikleri iftar yemeğine katılım göstermeleri nedeniyle basın mensuplarına teşekkür etti. İftar yemeği boyunca, basın mensupları ile enerji şirketi yöneticileri bol bol sohbet etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Basını Dicle Elektrik'in İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement