Diyarbakır'da 2 Vali Yardımcısı ve 3 Kaymakam İhraç Edildi - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da 2 Vali Yardımcısı ve 3 Kaymakam İhraç Edildi

Diyarbakır\'da 2 Vali Yardımcısı ve 3 Kaymakam İhraç Edildi

Kanun Hükmünde Kararnameyle, FETÖ'yle bağlantılı oldukları gerekçesiyle Diyarbakır'da 2 vali yardımcısı ve 3 kaymakam görevlerinden ihraç edildi.

03.09.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olağanüstü Hali kapsayan Kanun Hükmünde Kararnameyle, FETÖ'yle bağlantılı oldukları gerekçesiyle Diyarbakır'da 2 vali yardımcısı ve 3 kaymakam, 2 kaymakam adayı ve Çınar'da 17 öğretmen ihraç edildi.

Daha önce görevlerinden açığa alınan isimler şöyle: "Diyarbakır Vali Yardımcısı Remzi Kattaş, Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Hani Kaymakamı Tahir İğde, Çermik Kaymakamı Remzi Demir, Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Kaymakam adayları Hakan Kaya ve Kadri Çiçeklidağ"

Görevlerinden ihraç edilen Diyarbakır Vali Yardımcıları Mimar Sinan Batmaz ve Remzi Kattaş ile Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde ve Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 19 Ağustos tarihinde tutuklanmışlardı.
Resmi Gazete'de yayımlanan KHK ile Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde açığa alınan 20 öğretmenden 17'sinin görevden ihraç edildiği bildirildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da 2 Vali Yardımcısı ve 3 Kaymakam İhraç Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement