Diyarbakır'da Hurdacıda Patlama: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Hurdacıda Patlama: 1 Ölü, 1 Yaralı

Diyarbakır’da bir hurdacıda hurdaların araçlara yüklenmesi sırasında meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişide ağır yaralandı.

28.12.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da bir hurdacıda hurdaların araçlara yüklenmesi sırasında meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişide ağır yaralandı. Polis, patlamayla ilgili çalışma başlattı.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri semti 2'nci Sanayi Sitesi'nde bulunan bir hurdacıda meydana geldi. Toplanan hurdaların kepçelerle kaldırılıp, araçlara yüklenmesi sırasında, belirlenemeyen nedenle patlama meydana yaşandı. Şiddetli patlamada çalışan işçilerden Mehmet Öner Kılıç ile Murat Çelik ağır yaralandı. Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Öner Kılıç, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede tedavisi süren Murat Çelik'in durumun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ve bomba uzmanları bölgede geniş çaplı incelemede bulundu. Polis, patlamanın kaynağını belirlemek için çalışma başlattı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Hurdacıda Patlama: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement