DİYARBAKIR'DA, KAZADA HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI - Son Dakika
Güncel

DİYARBAKIR'DA, KAZADA HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI

DİYARBAKIR'da, trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Kemal Güleç'in (32), cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi.

24.01.2023 14:31  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR'da, trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Kemal Güleç'in (32), cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Diyarbakır- Şanlıurfa kara yolu Polis Lojmanları karşısında meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen, 34 FPH 196 plakalı otomobil, yan yoldan hızla ana yola çıkınca kontrolden çıktı. Aşırı hızlı giden otomobil, bariyerleri aşarak, polis memuru Ö.D. yönetimindeki 46 AFF 530 plakalı otomobile, ardından sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 27 AHF 226 plakalı hafif ticari araca çarptı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, 46 AFF 530 plakalı araçtaki polis memuru Kemal Güleç'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis memuru Ö.D.'nin de olduğu 2'si ağır, 5 yaralı ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Yaşamını yitiren polis memuru Kemal Güleç için Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Recep Yalçınkaya ve Güleç'in eşi Hilal ve 3 yaşındaki oğlu Bedirhan Güleç ile yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

Kemal Güleç'in özgeçmişinin okunmasının ardından, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, yaptığı konuşmada, "Genç bir meslektaşımız elim bir trafik kazası sonucu erken yaşta aramızdan ayrılmıştır. Onu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Sözün bittiği yerdeyiz. 6 yıldır teşkilatımızda çeşitli birimlerde çalışarak hizmet etmiş Kemal Güleç kardeşimize son görevimizi yapmak için toplanmış bulunmaktayız. İki yıldır Diyarbakır kadromuzda başarı ile hizmet veren kardeşimizin geride bıraktığı evladı ve kıymetli eşi onun bize emanetleridir. Bundan sonraki süreçte de her daim ailesinin yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından Kemal Güleç'in cenazesi, cenaze aracına konularak memleketi Malatya'ya gönderildi.

DİYARBAKIR\'DA, KAZADA HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DİYARBAKIR'DA, KAZADA HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement