Diyarbakır'da Kendilerine Azrailler Diyen Grup, Şampiyonluğu Kutlayan Beşiktaşlılara Saldırdı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kendilerine Azrailler Diyen Grup, Şampiyonluğu Kutlayan Beşiktaşlılara Saldırdı

Diyarbakır'da kendilerine "Azrailler" adını veren Diyarbekirspor'un taraftar grubu, şampiyonluk kutlaması yapan Beşiktaşlılara saldırdı. Beşiktaş bayraklarını yakan gruba polis müdahale etti.

28.05.2017 22:36  Güncelleme: 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da her yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluk kutlamalarına Diyarbekirspor'un kendilerine "Azrailler" adını veren taraftar grubunun taşkınlıkları gölge düşürdü.

DİYARBAKIRLILAR YENİŞEHİR 'DE BULUŞTU

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında konuk olduğu Gaziantepspor'u 4-0 yenen ve şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, tüm Türkiye'yi sokağa döktü. Diyarbakır'da da Beşiktaş taraftarları merkez Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi'nde bir araya gelerek, takımlarını şampiyonluklarını kutlamak istedi.

"AZRAİLLER" BEŞİKTAŞLILARA SALDIRDI

Ancak siyah-beyazlı takımın taraftarlarından önce caddede bir araya gelen "Azrailler" adlı grup, üzerinde Beşiktaş'ı temsil eden forma, atkı ve bere bulunan vatandaşlara saldırdı, flamaları yaktı, araçları durdurarak, korna çalmamaları yönünde tehdit etti. Grubun saldırılarına maruz kalan bazı Beşiktaş taraftarları sinir krizleri geçirdi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Bölgeye polisin gelmesiyle saldırılarını sona erdiren grup, slogan atmayı ise sürdürdü. Grup, daha sonra dağıldı.










Diyarbakır\'da Kendilerine Azrailler Diyen Grup, Şampiyonluğu Kutlayan Beşiktaşlılara Saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kendilerine Azrailler Diyen Grup, Şampiyonluğu Kutlayan Beşiktaşlılara Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement