Diyarbakır Demirtaş'ın Sözünü ve Bestesini Bu Kez Kızları ve Eşi Çalıp Söyledi Hd - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Demirtaş'ın Sözünü ve Bestesini Bu Kez Kızları ve Eşi Çalıp Söyledi Hd

Hdp'nin Edirne cezaevinde tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde yazıp bestelediği, "Korkma" adlı şırkısını kızları Delal ve Dılda ile eşi Başak Demirtaş çalıp söyledi.

19.06.2018 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp'nin Edirne cezaevinde tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde yazıp bestelediği, "Korkma" adlı şırkısını kızları Delal ve Dılda ile eşi Başak Demirtaş çalıp söyledi. Başak Demirtaş sosyal medya hesabından şarkıyı, "Hep Selo Başkan mı söyleyecek? Bu sefer de sürpriz yaptık, biz söyleyelim dedik. Sizce nasıl oldu ? mesajı ile paylaştı.

Edirne cezaevinde tutuklu bulunan HDP cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın bir süre önce yazıp bestelediği, "Korkma" adlı şarkısını bu kez eşi ve kızları çalıp söyleyerek klip hazırladı. Diyarbakır'daki evlerinde çekilen kilipte, Demirtaş'ın kızı Delal keman çalarken, küçük kızı Dılda ise gitar ile eşlik etti. Başak Demirtaş, kızları ile söylediği şarkının klibine sosyal medya hesabından, "Hep Selo Başkan mı söyleyecek? Bu sefer de sürpriz yaptık, biz söyleyelim dedik. Sizce nasıl oldu ? mesajı ile paylaştı.

Diyarbakır Demirtaş\'ın Sözünü ve Bestesini Bu Kez Kızları ve Eşi Çalıp Söyledi Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Demirtaş'ın Sözünü ve Bestesini Bu Kez Kızları ve Eşi Çalıp Söyledi Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement