İngiliz Aktör Enright, Kobani ve Tel Abyad'tan Sonra Tabka'da Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

İngiliz Aktör Enright, Kobani ve Tel Abyad'tan Sonra Tabka'da Ortaya Çıktı

Suriye'ye giderek terör örgütü PKK'nın bu ülkedeki uzantısı YPG ile birlikte DEAŞ'a karşı savaştığını duyuran İngiliz aktör Michael Enright, bu kez Rakka'nın Tabka ilçesinde ortaya çıktı.

14.05.2017 14:06  Güncelleme: 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikalı gazeteci James Foley'in DEAŞ tarafından öldürülmesinden sonra Suriye'ye giderek YPG ile birlikte DEAŞ'a karşı savaşan İngiliz Aktör Micheal Enright, Kobani ve Tel Abday operasyonlarından sonra bu kez Rakka'nın Tabka ilçesinde ortaya çıktı. Tabka barajı ve ilçenin DEAŞ'tan alınması operasyonuna katılan Enright, önce Tabka barajında fotoğraf çektirdi, sonra ilçe merkezinde çocuklarla oyunlar oynadı.

TABKA'DA ORTAYA ÇIKTI

'Karayip Korsanları' ve 'Gece ile Gündüz' gibi birçok Hollywood filminde rol olan ve Amerikalı gazeteci James Foley'in terör örgütü DEAŞ tarafnıdan öldürülmesinden sonra 2015'te Suriye'ye gelerek terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG ile birlikte DEAŞ'a karşı operasyonlara katılan İngiliz aktör Michael Enright, geçen hafta DEAŞ'tan temizlenen Rakka'nın Tabka ilçesinde ortaya çıktı.


KOBANİ VE TEL ABYAD'DA DA SAVAŞMIŞTI

İngiliz basını ve Kürt internet sitelerinde yer alan habere göre, daha önce DEAŞ'a karşı Kobani ve Tel Abyad'ta savaştığı belirtilen İngiliz aktör Enright'in Tabka operasyonuna katıldığı belirtildi.

İngiliz Aktör Enright, Kobani ve Tel Abyad\'tan Sonra Tabka\'da Ortaya Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Aktör Enright, Kobani ve Tel Abyad'tan Sonra Tabka'da Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement