Diyarbakır Kaybolan Yusuf'un Ailesinden 'Dağa Kaçırıldı' Şüphesi Hd - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Kaybolan Yusuf'un Ailesinden 'Dağa Kaçırıldı' Şüphesi Hd

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 1 Temmuz günü hayvan otlatmaya götürdükten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın ailesi çocuklarının dağa kaçırılmış olmasından şüpheleniyor.

11.07.2018 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 1 Temmuz günü hayvan otlatmaya götürdükten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın ailesi çocuklarının dağa kaçırılmış olmasından şüpheleniyor. Baba Mehmet Şah Yılmaz, oğlunun dağa kaçırılmış olmasından şüphelendiğini belirterek, "Çocuğum 11 gündür kayıp. Dağı, taşı, suyu, heryeri aradık. Bu çocuktan hiçbir haber alamadık. Türkiye'nin neresinde olursa olsun bana ulaşmasını istiyorum. Kendisinden bir haber almak istiyoruz"dedi.

Silvan ilçesine bağlı Çatakköprü köyünde ikamet eden Yılmaz ailesinin 15 yaşındaki oğlu Yusuf Yılmaz, 1 Temmuz tarihinde sabah saatlerinde hayvanları otlatmak için evden ayrılmasının ardından kendisinden bir daha haber alınamadı. AFAD, UMKE, Jandarma, güvenlik korucuları, su altı dalgıçları, köylüler, Yusuf Yılmaz'ın bulunması için yaptıkları arama çalışmaları sonuç vermedi. Son olarak İstanbul'da bir fırının güvenlik kamerasına yansıyan bir kişinin Yusuf Yılmaz'ın olduğu iddia edildi. Aile, görüntüleri izleyince önce söz konusu kişinin oulları olduğunu söyleyince Silvan'daki aramalar çalışmaları durdurulmuş, ardından daha net görüntüleri izleyen aile, görüntüdeki kişinin oğulları olmadığını belirtince arama çalışmaları yeniden başlamıştı.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

11 günden buyana kayıp olan Yusuf Yılmaz'ın ailesi endişeli bekleyişleri sürerken baba Mehmet Şah Yılmaz, oğlunun dağa kaçırılmış olmasından şüphelendiğini söyledi. Yılmaz, "Çocuğum 11 gündür kayıp. Dağı, taşı, suyu, heryeri aradık. Bu çocuktan hiçbir haber alamadık. Türkiye'nin neresinde olursa olsun bana ulaşmasını istiyorum. Kendisinden bir haber almak istiyoruz. Kimse ona kızmayacak. İşten sıkılmış olabilir. Canı sıkılıp, çekip gitmiş olabilir. ya da onu zorla kaçırmış olabilirler. Son zamanlarda çocuk kaçırma olayları arttı. Bu çocuk eğer ölmediyse, yaşıyorsa, eğer zorla götürülmüşse haberimiz olsun. Ölmüşse cesedini getireceğiz. Eğer yaşıyorsa da bir haberimiz olsun. 11 gündür ne gecemiz ne de gündümüz var. Sürekli ağlıyoruz, üzülüyoruz, perişan haldeyiz" dedi.

'YA ÖLÜ, YA DİRİ BİR HABERİNİ ALMAK İSTİYORUZ'

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir işyerindeki güvenlik kamerasına yansıyan 1 kişinin Yusuf Yılmaz olduğu iddilara yanıt veren baba Yılmaz, görüntülerdeki kişinin oğlu olmadığını söyledi. Yılmaz, "Görüntülerde benziyordu. İstanbul'a gittik, görüntülerin çekildiği yere gittik. Görüntüleri izledik çok benziyordu. Ama, o çocuk bizim çocuğumuz değil. Biz hiçbir zaman o çocuğun bizim çocuğumuz olduğunu söylemedik. Eğer bu çocuk dağa çıkmadıysa, organ mafyası onu kaçırmamışsa, her hangi biri onu alıp zorla bir yere götürmemişse. Çocuğumun üzerinde bir kimlik ve para yoktu. Allah razı olsun devletimizden. 6 dönümlük arazide arama çalışması yaptı. Her tarafa baktık onu göremedik. ya ölü, ya diri bir haberini almak istiyoruz"diye konuştu.

ANNEDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Yufus'un annesi Fatma Yılmaz ise, çocuğunun bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı da bulundu. Anne Yılmaz, "Yusuf'u arıyoruz, arıyoruz bulamıyoruz. Hiç bir haber alamıyoruz. Çocuğumu bulsunlar. Meraktan ölülüyoruz, ağlıyoruz. Çocuğumu bulsunlar, burada ölüyüruz. ya ölü, ya diri bulunsun. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum, o da arasın çocuğumu"dedi. Öte yandan Yusuf'un bulunması için arama çalışmaları 11'inci günden devam ediyor.

Diyarbakır Kaybolan Yusuf\'un Ailesinden \'Dağa Kaçırıldı\' Şüphesi Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Kaybolan Yusuf'un Ailesinden 'Dağa Kaçırıldı' Şüphesi Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement