Diyarbakır Krathane Tuvaletinde Bulduğu 10 Bin Lirayı Polise Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Krathane Tuvaletinde Bulduğu 10 Bin Lirayı Polise Teslim Etti

Krathane tuvaletinde bulduğu 10 bin lirayı polise teslim ettiDİYARBAKIR'ın Ergani İlçesi'ndeki mahalle krathanesinin tuvaletinde 10 bin lira para bulan SGK emeklisi Abdulkerim İleri, sahibinin bulunması amacıyla parayı polis karakoluna götürdü.

17.10.2017 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Krathane tuvaletinde bulduğu 10 bin lirayı polise teslim etti

DİYARBAKIR'ın Ergani İlçesi'ndeki mahalle krathanesinin tuvaletinde 10 bin lira para bulan SGK emeklisi Abdulkerim İleri, sahibinin bulunması amacıyla parayı polis karakoluna götürdü. Polisin yaptığı kısa çalışmada parasını kaybeden Selim Ay bulunarak parası iade edildi.

Ergani İlçesi Aziziye Mahallesi'ndeki bir krathanenin tuvaletine giden Abdulkerim İleri, klozetin yanında yerde bir miktar buldu. Aldığı paraları sayan SGK emeklisi, 4 çocuk babası İleri, paraları mahalledeki polis karakoluna götürürek, sahibinin bulunması için teslim etti. Polisin yaptığı kısa çalışmanın ardından parayı kaybeden Selim Ay bulundu. 11 çocuk babası 80 yaşındaki Selim Ay, karakolda parasına kavuştuktan sonra, parayı bulan Abdulkerim İleri'ye teşekkür etti. Çiftçilik yaptığını ve ailesinin kış boyunca geçineceği parasını kaybettiği için büyük üzüntü içerisinde oolduğunu belirten Selim Ay, Öğleden sonra mahalledeki krathaneye gidip tuvaleti kullanmıştım. Çıkıştan uzun süre sonra paramın cebimde olmadığını öğrendiğimde büyük üzüntü içerisine girmiştim. Ama polis beni kısa sürede buldu. Allah razı olsun. Hayatta böyle iyi insanların var olduğunu bilmek çok güzel dedi. Bu arada Selim Ay, parasını bulan Abdulkerim İleri'ye kabul etmemesine rağmen 200 lira hediye olarak verdi.

Diyarbakır Krathane Tuvaletinde Bulduğu 10 Bin Lirayı Polise Teslim Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Krathane Tuvaletinde Bulduğu 10 Bin Lirayı Polise Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement