Diyarbakır Şehit Emniyet Müdürü Okkan ve 5 Koruma Polisi Anıldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Şehit Emniyet Müdürü Okkan ve 5 Koruma Polisi Anıldı

Şehit Emniyet Müdürü Okkan ve 5 koruma polisi anıldı (2)DOSTLUK MAÇINDA HERKES 21 NUMARALI GAFAR OKAN FORMASI GİYDİDiyarbakır'da 17 yıl önce düzenlenen silahlı saldırıda 5 koruma polisi ile birlikte şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı anma etkinlikleri kapsamında Diyarbakır...

24.01.2018 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Emniyet Müdürü Okkan ve 5 koruma polisi anıldı (2)

DOSTLUK MAÇINDA HERKES 21 NUMARALI GAFAR OKAN FORMASI GİYDİ

Diyarbakır'da 17 yıl önce düzenlenen silahlı saldırıda 5 koruma polisi ile birlikte şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı anma etkinlikleri kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Talaytepe Spor Kompleksi'nde özel bir dostluk maçı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile kurum müdürlerinin izlediği maçta ünlü futbolcular, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci, Mehmet Gönülaçar, tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal, sanatçı Berdan Mardini'nin de aralarında bulunduğu ünlüler, özel maçta mücadele etti. Dostluk maçına katılan futbolcuların tümü Gaffar Okkan yazılı 21 numaralı formayla ter döktü. Taraftarların sık sık Okkan sloganları attığı maç 5-5 berabere biterken, çok sayıda taraftar Gaffar Okkan maskesi takarak tezahürat yaptı.

Maçta ter döken ünlü sanatçı Berdan Mardini, Gaffar Okkan'nın anısını yaşatmak amacıyla Diyarbakır'a geldiklerini belirterek, "Spor ve sanat en büyük silahtır. Ekonomi, barajlar tabiki çok önemli ama bunun yanısıra sanatın, kültürün ve sporun ne kadar güçlü bir silah olduğunu görüyoruz" dedi.

Maç sonrası gazetecilere konuşan Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Tuncay Şanlı da, "Gaffar Okkan vesilesiyle buradayız. Şehitlerimizi unutmak mümkün değil. Gaffar Okkan ve silah arkadaşlarına rahmet diliyoruz" diye konuştu.

Diyarbakır Şehit Emniyet Müdürü Okkan ve 5 Koruma Polisi Anıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Şehit Emniyet Müdürü Okkan ve 5 Koruma Polisi Anıldı - Son Dakika


Advertisement