Diyarbakır Sur Esnafına Kedi ve Köpekler İçin Mama Kapları Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Sur Esnafına Kedi ve Köpekler İçin Mama Kapları Dağıtıldı

Sur esnafına kedi ve köpekler için mama kapları dağıtıldıDİYARBAKIR'da, Hayvan hakları haftası nedeniyle merkez Sur ilçesindeki esnaflara mama kapı ile yaklaşık yarım tonluk kedi maması dağıtıldı.

03.10.2018 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sur esnafına kedi ve köpekler için mama kapları dağıtıldı

DİYARBAKIR'da, Hayvan hakları haftası nedeniyle merkez Sur ilçesindeki esnaflara mama kapı ile yaklaşık yarım tonluk kedi maması dağıtıldı.

Hayvan Haklarını Koruma haftası nedeniyle Diyarbakır'da Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel müdürlüğü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Hayvan Hakları Federasyonu ortak bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında merkez Sur ilçesinde İskender Paşa ilkokulunda eğitim gören öğrencilere hayvan hakları, beslenmeleri ve korunması konusunda eğitim semineri verildi. Çocuklara özellikle son zamanlarda piyasaya sürülen boyalı civcivlerin alınmaması konusunda da uyarıda bulunuldu. Heyet daha sonra Sur ilçesindeki esnaflara yaklaşık yarım ton kedi maması ile mama kabı dağıtımı yaptı. Esnaflar uygulamadan memnun olduklarını belirterek, dükkan önlerine bırakılan kaplara mama dökerek kedileri besledi.

Diyarbakır Sur Esnafına Kedi ve Köpekler İçin Mama Kapları Dağıtıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Sur Esnafına Kedi ve Köpekler İçin Mama Kapları Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement