Diyarbakır Takla Atan Araç Alev Alarak Yanmaya Başladı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Takla Atan Araç Alev Alarak Yanmaya Başladı

Diyarbakır'dan Şanlıurfa yönüne gitmekte olan ve Süleyman Kaya'nın kullandığı otomobil, belirlenemeyen bir nedenle takla atarak, yol kenarında yanmaya başladı.

18.10.2017 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'dan Şanlıurfa yönüne gitmekte olan ve Süleyman Kaya'nın kullandığı otomobil, belirlenemeyen bir nedenle takla atarak, yol kenarında yanmaya başladı. Olayda, araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.

Sabah erken saatlerde Süleyman Kaya yönetimindeki 21 FA 740 plakalı otomobil, Şanlıurfa istikametine giderken, Ergani İlçesi'ne bağlı Demirli Köyü yakınlarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple takla atarak yol kenarına devrildi. Devrilme ile birlikte alev alan otomibil yanmaya başladı. Araç içerisinde bulunan 5 kişi, yoldan geçen araç sürücü ve yolcuları tarafından çıkarıldı. Haber verilmesi üzerine olay bölgesine sevkedilen ambulanslarla alınan Süleyman Kaya, Hatun Polat, Mehmet Akyüz, Safiye Kaya ve Sabriye Yardımcı, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Hatun Polat'ın durumunun ciddi olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Olay bölgesine sevkedilen itfaiye ekiplerinin yanan araca müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, araç kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Diyarbakır Takla Atan Araç Alev Alarak Yanmaya Başladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Takla Atan Araç Alev Alarak Yanmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement