Diyarbakır Yeni Diyarbakırspor Taraftarları Tff'yi Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Yeni Diyarbakırspor Taraftarları Tff'yi Protesto Etti

Diyarbakır Yeni Diyarbakırspor Taraftarları Tff\'yi Protesto Etti

Yeni Diyarbakırspor taraftarları TFF'yi protesto etti Yeni Diyarbakırspor ile Denizli Belediyespor arasında oynanan Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup Play Off yarı final ikinci maçının çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmesinin ardından Yeni Diyarbakırspor taraftarları bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) protesto etti.

21.05.2015 04:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Diyarbakır spor taraftarları TFF'yi protesto etti

Yeni Diyarbakırspor ile Denizli Belediyespor arasında oynanan Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup Play Off yarı final ikinci maçının çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmesinin ardından Yeni Diyarbakırspor taraftarları bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) protesto etti.

Merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan Demokratik Toplum Kongresi önünde toplanan 100'e yakın taraftar, "Faşist TFF" pankartı açtı. Yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulunan TFF Diyarbakır Bölge Müdürlüğü önüne doğru yürüyüşe geçen taraftarlar, "Allah'ın adaletine güveniyoruz", "TFF ya adam olursun, ya da Diyarbakır seni adam eder" yazılı dövizler açarken, sık sık "Diyar'a uzanan eller kırılsın", "Azrailler burada dimdik ayakta" sloganları attı.

Sıkı güvenlik önlemleri altında TFF Diyarbakır Bölge Müdürlüğü önüne gelen taraftarlar adına amigo Ramazan Turgay açıklama yaptı. Diyarbakır kentinin geleceğinin çalındığını belirten Turgay, "Maçın 90+6. dakikasında Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne verilen uydurma penaltı kararıyla sadece Diyarbakırspor'un şampiyonluğu değil, koca kentin sporla ilgili geleceğini çalmışlar. Bu haksız karar nedeniyle kentimizde spor en az 20 yıl geriye gitmiştir. Bu bölgede artık bir takım kalmadı. Düşman Futbol Federasyonu, bölgemizde takımların üst lige çıkmalarını istemedikleri için bu anlayış Türkiye'de futbolu bitirmiştir. Futbol Federasyonu, gençlerimizin heveslerini, umutlarını kırarak onları spordan men ettiler. Diyarbakırspor'un şampiyon olmaması için Denizli Büyükşehir Belediyespor'u kolladılar. Biz asla ama asla yanlı adalete inanmıyoruz. Sizin adaletiniz buysa, biz de sizin bu adaletinizin karşısında asla ve asla diz çökmeyeceğiz" dedi.

Açıklama sonrası Gevran Caddesi'ni bir süre ulaşıma kapatan taraftarlar, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Yeni Diyarbakırspor Taraftarları Tff'yi Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement