Diyarbakırspor sevgisi AVM'lere yansıdı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor sevgisi AVM'lere yansıdı

Diyarbakırspor sevgisi AVM\'lere yansıdı

Diyarbakır'da bir alışveriş merkezinin önünde bulunan direklere asılan dev Diyarbakırspor bayrakları renkli görüntüler oluşturarak vatandaşların beğenisini kazandı.

25.09.2020 14:33  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da bir alışveriş merkezinin önünde bulunan direklere asılan dev Diyarbakır spor bayrakları renkli görüntüler oluşturarak vatandaşların beğenisini kazandı. Diyarbakırspor sevgisini geniş kitlelere ulaştırmak için projeler hazırladıklarını belirten kulüp başkanı Siyabend Aydın, "Amacımız hem sportif başarı hem de sosyal aktivitelerle Diyarbakırspor'un marka değerini yeniden en üst seviyeye çıkarmaktır" dedi.

Son 3 sezonda 3 lig çıkarak Bölgesel Amatör Ligine kadar yükselen Diyarbakırspor'un uzun yıllar sonra yapılanma içerisine girmesi kentte spor anlamında kaybolan heyecanı geri getirdi. Bir alışveriş merkezinin önünde bulunan direklerde göndere çekilen kulübün bayrakları ilgi odağı oldu. Kulübün armasından oluşan bayraklar vatandaşların beğenisini kazandı. Bayrakların önümüzdeki günlerde kentin diğer bölgelerindeki işlek noktalara da asılması planlanıyor.

Bayrakların çok güzel bir görüntü oluşturduğunu belirten vatandaşlar, tarihi başarılarla dolu olan 52 yıllık kulübün yeniden canlanmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

"Diyarbakırspor Türk sporunun ulu çınarıdır"

Diyarbakırspor'un Türk futbolunun ulu çınarları olduğunu kaydeden yeşil-kırmızılı kulübün başkanı Siyabend Aydın, "Diyarbakırspor, bölgenin umudu ve ortak paydası olmuş, Türkiye'nin her bölgesinde ve hatta dünyanın her yerinde taraftarı olan büyük bir sosyal projedir. Bir spor kulübünden çok daha farklı anlamlar içermektedir. Amacımız mazisi başarılarla dolu kulübümüzü yeniden Türk sporunun marka değeri yüksek kulüpleri arasına katmaktır. Türkiye'nin her yerinden olumlu mesajlar alıyoruz. İnsanlar derin bir heyecan içerisinde. Şanlı Diyarbakırspor armasını inşallah el birliği ile mücadele ederek hak ettiği yere getireceğiz, en üst liglerde dalgalandırma imkanı bulacağız. Farklı projelerimiz var, planlı bir şekilde hayata geçireceğiz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakırspor sevgisi AVM'lere yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement