Diyarbekir Altyapıdan Sporcu Aldı - Son Dakika
Yerel

Diyarbekir Altyapıdan Sporcu Aldı

Diyarbekir Altyapıdan Sporcu Aldı

Diyarbekirspor A.Ş., ara transferin son gününde transfer yapmak yerine kendi alt yapısındaki genç bir futbolcuyu profesyonel yaptı.

02.02.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş., ara transferin son gününde transfer yapmak yerine kendi alt yapısındaki genç bir futbolcuyu profesyonel yaptı.

1903 Kartalspor'da futbola başlayan, daha sonra İstanbul Bahçelievler kulübüne transfer olan ve oradan da 2 sezon önce Diyarbakır DSİSpor'a ve bu takımdan da Diyarbekirspor'un alt yapısına gelen 1998 doğumlu İmdat Kılıç, gençler ligi maçlarını izleyen Teknik Direktör Namık Altunsoy'un dikkatini çekmişti. Altunsoy'un talebi ile Antalya'daki devre arası kampına katılan İmdat, burada da başarılı performansı ile dikkat çekmişti.

Yerli futbolcu sayısı arttı

Altunsoy'un, "Kendine iyi bakarsa ve çalışmaya devam ederse Diyarbakır iyi bir futbolcu kazanacak" dediği İmdat, artık A takım oyuncusu. Böylece 21 olan kadrodaki futbolcu sayısı 22'ye çıkarken, takımdaki yerli futbolcu sayısı da arttı. Barış Ataş, Umut Aslan, Mustafa Kuru ve Berat Bilen'den sonra Diyarbakırlı futbolcu sayısı 5'e yükseldi. 2019 yılına kadar resmi sözleşme imzalanan İmdat için yetiştirme bedeli konusunda kolaylık sağlayan 1903 Kartalspor Başkanı Mehmet Balkaş ve antrenör Muhsin Balkaş ile diğer kulüplere teşekkür edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekir Altyapıdan Sporcu Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement