Diyarbekirspor A.Ş. Transferde Önemli Aşama Kat Etti - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor A.Ş. Transferde Önemli Aşama Kat Etti

Diyarbekirspor A.Ş. Transferde Önemli Aşama Kat Etti

23 Ağustos'ta başlayacak 2015- 2016 sezonunda Spor toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek Diyarbekirspor A.Ş., transferde önemli aşama kat etti.

13.07.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İç transferde Ceyhun Demircan, Erhan Kurt, Fahrettin Bıyıklı, Serdar Cansu, Erdinç Karakaş, Enis Gül, Tunç Behram, Uğur Durmuş, Mehmet Özdıraz, Mustafa Kuru ve İbrahim Konuksever'le yeniden anlaşırken, sözleşmesi devam eden Eren Kurtulmuş ve Halil Akhan'ın durumunun teknik heyet tarafından kampta netleştirilecek.

Dış transferde 6 ismi renklerine bağladı. Silivrispor'dan Selçuk Aslan, Sakaryaspor'dan Muhammed Yurukuslu, Darıca Gençlerbirliği'nden Adem Aydın, Ankara Demirspor'dan Umut Aslan, Sarıyer'den Mert Somay ve Düzyurtspor'dan Suat Mutlu ile sözleşme imzalayan Diyarbekirspor A.Ş.'de orta alanda görev yapan ve 2.Lig'de forma giyen bir oyuncu ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

Kamp çalışmalarına ilişkin olarak yazılı bir açıklamaya yapan Diyarbekirspor A.Ş. yeni sezon kamp çalışmalarına19 Temmuz'da Bolu Esentepe'de başlayıp, 13 Ağustos'ta sona ereceğini bildirdi. Açıklamaya şöyle denildi:

"25 günlük kamp süresinde önce kros, fizik ve kondisyona dayalı çalışma yaparak güç depolayacak olan takımımız, daha sonra taktik çalışmalar ve özel maçlarla sezona hazırlanacak. Takımımız, kampın ardında Diyarbakır'a dönerek lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor A.Ş. Transferde Önemli Aşama Kat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • D.bakir: hadi hayirlisi 0 0 Yanıtla

Advertisement