Diyarbekirspor'da Kamp Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'da Kamp Çalışmaları

Diyarbekirspor\'da Kamp Çalışmaları

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş., yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Esentepe bölgesinde kurduğu kampta sürdürüyor.

02.08.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş., yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Esentepe bölgesinde kurduğu kampta sürdürüyor. Çalışmalara tüm futbolcuların katıldığı kampta hafif sakatlığı bulunan futbolculardan Uğur Durmuş iyileşerek takımla beraber idmanlara katıldı. Yine hafif bir sakatlığı bulunan Emir Alagöz ise sağlık ekibi kontrolünde çalışıyor.

İlk etap bugün bitiyor

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı ve yardımcı antrenörler, idmanlardan önce futbolcularla mini toplantılar yaparak değerlendirmelerde bulunuyor. Yeşil kırmızılı ekipte futbolculara peşinatların ödenmesi takımda moral ve motivasyonu artırdı. Diyarbekirspor A.Ş., bugün Cizrespor'la oynanacağı hazırlık maçından sonra ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayacak.

İkinci devrede 3 hazırlık maçı oynanacak

Teknik heyet tarafından iki gün izin verilecek olan futbolcular, daha sonra yeniden Bolu Esentepe'de toplanarak ikinci etap çalışmalarına başlayacak. Diyarbekirspor A.Ş., İkinci etap kamp çalışmalarında Dardanelspor, Niğde Belediyespor ve Kastamonuspor'la olmak üzere 3 hazırlık maçı yapacak. Yeşil kırmızılı ekipte ikinci etap kamp çalışmaları 13 Ağustos'ta sona erecek. Ancak takımı Bolu'da kalarak 23 Ağustos'ta başlayacak ligin ilk haftasında Etimesgut Belediyespor'la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını orada sürdürecek.

"Daha çok çalışacağız"

Diyarbekirspor A.Ş. Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı, kamp çalışmalarını değerlendirdi. İlk etapta fizik ve kondisyona dayalı çalışmalar yaparak güç depolaması yaptıklarını belirten Demirkanlı, "Yoğun bir çalışma programı uyguladık. Fizik ve kondisyon bakımından iyi duruma geldik. Elbette eksiklerimiz var ve bunları daha çok çalışarak gidermek durumundayız. İkinci etapta daha çok maç yaparak lige kadar hazır hale gelmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'da Kamp Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement