Diyarbekirspor Taraftarlarının İstanbul Sevinci - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor Taraftarlarının İstanbul Sevinci

Diyarbekirspor ile Ankara Demirspor arasında oynanacak 3. Lig 2. Grup Play Off final maçının İstanbul’a alınması yeşil kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir sevincin yaşanmasına yol açtı.

20.05.2018 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbekirspor ile Ankara Demirspor arasında oynanacak 3. Lig 2. Grup Play Off final maçının İstanbul'a alınması yeşil kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir sevincin yaşanmasına yol açtı.

TFF 3. Lig 2. Grup Play Off final maçının yerinin İstanbul olması, sevinçle karşılandı. Diyarbakır'daki taraftar dernekleri, İstanbul'da yaşayan ve yeşil kırmızılı takıma gönül vermiş taraftarlarla iletişime geçerek, final maçının oynanacağı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadında hazırlıklara başladı. Stadın yeşil kırmızılı bayraklar, pankartlar ve konfetilerle süslenmesi için iletişim sağlandı. Diyarbakır'daki taraftar dernekleri salı günü oynanacak maç için İstanbul'a bir gün önce gidecek. Karşılaşmanın oynanacağı statta yapılan hazırlıklara katılacaklar ve çalışmalara destek verecekler. Ayrıca İstanbul'da yaşayan Diyarbakırlıların maça gelinmesi için çalışmalara katılacaklar.

Bilet fiyatı belli oldu

Öte yandan 3. Lig 2. Grup Play Off final maçının bilet fiyatları belli oldu. Diyarbekirspor Kulübünden alınan bilgiye göre 22 Mayıs Salı günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları 5 TL'den satışa sunulacak. Biletler, TFF ile anlaşmalı E Kent bilet satış noktasında satışa sunulacaktır. Diyarbekirspor'un Ankara Demirspor ile yapacağı maçın biletlerinin satış noktaları ve satış saatleri daha sonra belirlenecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbekirspor Taraftarlarının İstanbul Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement