"Dizinin Reytingiyle İlgilenmem" - Son Dakika
Magazin

"Dizinin Reytingiyle İlgilenmem"

"Dizinin Reytingiyle İlgilenmem"

Alev Alev dizisine katılan Burcu Kutluk, "Çok iyi yorumlar aldım, reytinglerin yükseldiğini söylediler" dedi.

22.12.2012 06:02  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç oyuncu Burcu Kutluk, atv'nin sevilen dizisi 'Alev Alev'e, 'Doktor Ebru' karakteriyle dahil oldu. 1998 Best Model birincisi olan Kutluk; modellikten oyunculuğa nasıl geçtiğini, Hindistan yıllarını ve hedeflerini anlattı.

Diziye nasıl dahil oldunuz, anlatır mısınız?

Bütün yaz 'Atlılar' adlı dizi için çalıştım ama sonra projemiz yayınlanmadan rafa kaldırıldı. Ben de başka bir iş için yurtdışına gitmiştim, o sırada teklif geldi.

İÇİMDE UKDE KALAN BİR İŞ

'Atlılar' neden yayınlanmadı sizce?

Bir sürü spekülasyon var ortada ama tam olarak nedenini bilmiyorum. Çok yüksek bütçeli bir işti. Bulgaristan'da Hollywood standartlarında bir stüdyoda çalıştık. Demek ki kanallar bazı riskleri göze alamıyorlar. 'Atlılar' benim için yarım kalan bir aşk hikayesi gibi... Gönülden bağlandığım bir projeydi.

'Alev Alev'de sizi cezbeden şey ne oldu?

'Alev Alev'in filmi beni çok etkiledi. Gülşen Bubikoğlu'nun büyük hayranıyım zaten. Türker İnanoğlu'nun o filmi yeniden dizi haline getirmesi, başlı başına cezbedici bir durum. Bunun, benim için fırsat olacağını düşündüm.

Karakterinizle ilgili ne söylemek istersiniz?

Canlandırdığım 'Doktor Ebru'; eşini bir trafik kazasında kaybetmiş, kızı Simge ve annesiyle yaşayan bir kadın. Hayatına giren 'Murat' ona çok fazla kocasını hatırlatıyor. Aralarında aşk başlıyor.

HİNDİSTAN'DA ÜÇ YIL

Nasıl yorumlar aldınız peki?

Çok iyi yorumlar aldım, reytinglerin de yükseldiğini söylediler. Ama bence oyuncunun derdi reyting değil, kendi karakterinin gidişatı olmalıdır. O yüzden reytingle hiç ilgilenmiyorum.

Modellikten oyunculuğa nasıl geçtiniz?

Ben modelliği bıraktıktan sonra ilk olarak 'Asmalı Konak'ta rol aldım. O dönem oyunculuğu modelliğin parçası olarak görüyordum. Daha sonra yurtdışına gittim, Hindistan'da yaşadım bir süre. Oradan döndükten sonra oyunculuğu ilk defa meslek olarak yapabileceğimin farkına vardım.

Hindistan'a niye gittiniz?

Hayat sadece Türkiye'den ibaret değil. Ben yoga yapıyordum. Yogayı daha fazla ilerletebilmek için üç haftalığına gittim oraya ama üç yıl kaldım. Hayatımda muhteşem kırılmalar oldu. Yoga eğitmeni olarak döndüm.

Orada öğrendiğiniz şeyler oyunculuğunuza ne kattı?

Daha sakin değerlendirmeye başladım etrafta olan biteni, dinginleştim, arındım. Oradaki meditasyonlar, oyunculuk çalışmasının özünü oluşturuyor. Mesela içinizde biriktirdiğiniz duyguları dışa ne kadar vurabiliyorsunuz? Konservatuvarda da bu tür çalışmalar yapıldığını biliyorum.

HASTANELERDE BİRAZ VAKİT GEÇİRMEK İSTİYORUM

Bir doktoru oynamak nasıl bir his?

İçine kolay girebildiğim bir rol oldu. Hiç kayıp yaşamamış biri de değilim. O yüzden kendimden de besleniyorum. Doktorlukta olması gereken yüksek konsantrasyon durumu da bana tanıdık geliyor çünkü ben de meditasyon yapıyorum. Ancak karakterime istediğim kadar hazırlanamadım çünkü hızlı gelişti her şey. İlk fırsatta hastanelerde bulunmak, doktorlarla iletişime geçmek istiyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Dizinin Reytingiyle İlgilenmem' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement