DJ Yakuza ve DJ Beegee Bu Hafta Sonu Elio Sedef'te - Son Dakika
Güncel

DJ Yakuza ve DJ Beegee Bu Hafta Sonu Elio Sedef'te

DJ Yakuza ve DJ Beegee Bu Hafta Sonu Elio Sedef\'te

Sedef Adası'nda yer alan Elio Sedef, yenilenen dekorasyonu, menüsü ve keyifli atmosferiyle 2013 yazına hızlı bir giriş yapıyor.

23.07.2013 14:47  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sedef Adası'nda hizmet veren Elio Sedef,İstanbul gece hayatının en tanınmış DJ'lerindenDJ Yakuza'yı 27 Temmuz Cumartesi, DJ BeeGee'yi ise28 Temmuz Pazar günü 'happy hour' da misafirleriyle buluşturuyor.

Unutulmaz bir lezzet deneyimi ile eğlenceyi bir arada sunanElio Sedef, hafta sonlarıda birbirinden özel DJ performansları ile de Akdeniz ve Ege sahillerini İstanbul'a taşımaya devam ediyor.

27 Temmuz Cumartesi günü İstanbul gece hayatının vazgeçilmez isimlerinden DJ Yakuza ile27 Temmuz Pazar günü ise DJ BeeGee'nin performansıyla saat 16.00'da başlayacak olan 'happy hour', saat 19.30'a kadar hız kesmeden Elio Sedef'te devam edecek.

Her hafta sonu farklı bir sürprizle konuklarını şaşırtmaya hazırlanan Elio Sedef, Cuma günleri ise misafirlerine TEB Yıldızlı Geceler etkinliği kapsamında Zeynep Doruk ile canlı müzik keyfi yaşatırken cumartesi akşamları ise DJ Engin ile unutulmaz bir eğlenceye imza atıyor.

Elio Sedef'e ulaşım

Elio Sedef, özel tekneleri ile gelen misafirleri için demirleme alanı ve kendisine ait iskelesinde teknelere kolay ulaşım imkanı sunduğu gibi; Kartal ve Adalar'dan da shuttle imkanı ile ücretsiz ulaşım sağlıyor. Shuttle saatlerine ise http://www.eliosedef.com/ sayfasından ulaşılabiliyor. Kişi sayısı fazla olan özel davet ve toplantılar için ise farklı çözüm alternatifleri mekan tarafından sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DJ Yakuza ve DJ Beegee Bu Hafta Sonu Elio Sedef'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement