Djı'ın Aksyion Kamerasının Fiyatı Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Djı'ın Aksyion Kamerasının Fiyatı Belli Oldu

Djı\'ın Aksyion Kamerasının Fiyatı Belli Oldu

DJI'ın aksiyon kamerası Osmo Action'ın fiyatı 349 dolar olarak belirlendi.

15.05.2019 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DJI, şirketin ilk aksiyon kamerası Osmo Action'ı duyurdu. Direkt GoPro'nun Hero 7 Black'ine rakip olarak çıkan kamera, ön tarafta bulunan selfie kamerası gibi ekstra özellikler de sunuyor. Kameranın çıkış fiyatı ise 349 dolar olarak belirlendi. Osmo Action'ı sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.

Şirketi yeni kamerası kasklara, bisikletlere ya da elektrikli kaykaylara yerleştirilebiliyor. 11 metreye kadar suya dayanabilen, 1,5 metreye kadar darbeye dayanabilen kameranın ağırlığı ise sadece 136 gram.

Osmo Action, 12 megapiksellik kamerası ile 4K 60 fps videoyu 100 Mbps'de ya da 240 fps videoyu 1080p'de çekebiliyor. Kameranın stabilizasyon özelliği de kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmayacak kadar iyi. Kameranın fotoğraf performansı ise ışıklı ortamlarda gayet tatmin edici düzeyde.

Kameranın öne çıkan bir diğer özelliği, vidalanabilir lens kapakları. Parlak, güneşli günler için ND filtrelere sahip olan Osmo Action'da, vidalanabilir sistemi sayesinde bunlar kolayca da düşmüyor. Bunların haricinde lensleriniz çizildiğinde değiştirmesi oldukça kolay.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Djı'ın Aksyion Kamerasının Fiyatı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement