Dmitri Peskov: "Körfez Ülkeleri Problemlerini Diplomatik Yolla Çözmeli" - Son Dakika
Dünya

Dmitri Peskov: "Körfez Ülkeleri Problemlerini Diplomatik Yolla Çözmeli"

Dmitri Peskov: "Körfez Ülkeleri Problemlerini Diplomatik Yolla Çözmeli"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in basın sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya’nın körfez ülkeleri ile iyi ilişkiler kurmak istediğini, bu ülkelerde meydana gelen problemlerin diplomatik yöntemlerle çözülmesi gerektiğini ifade etti.

13.06.2017 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in basın sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya'nın körfez ülkeleri ile iyi ilişkiler kurmak istediğini, bu ülkelerde meydana gelen problemlerin diplomatik yöntemlerle çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in basın sözcüsü Dmitri Peskov, Katar durumuna ilişkin yaptığı açıklamada Rusya'nın körfez ülkeleri ile dengeli ilişkiler kurmaktan yana olduğunu, bu ülkelerde barış ve istikrarın sağlanması için bütün sorunların siyasi ve politik yollarla çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır, terör örgütünü desteklediği gerekçesiyle Katar'la diplomatik ilişkilerini kesmişti. Bu ülkelere daha sonra Doğu Libya, Yemen, Maldivler, Moritanya, Komorlar'da katıldı. Doğu Afrika ülkesi Cibuti Cumhuriyeti de Katar ile diplomatik ilişkilerin seviyesinin azaltacağını belirtirken, Senegal Cumhuriyeti ise Katar büyükelçisini ülkeden geri çekti. - MOSKOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Dmitri Peskov: 'Körfez Ülkeleri Problemlerini Diplomatik Yolla Çözmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti
    14:28 Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti

    İngiltere'de popüler dizisi Gogglebox'un oyuncusu George Gilbey, iş yerinde yaşadığı yüksekten düşme kazası sonucu hayatını kaybetti. Ölüm haberini ilk olarak Gilbey'in kız kardeşi duyurdu. Essex Polisi, kazayı doğruladı. Gilbey, 2013'ten itibaren Gogglebox'da rol almış ve 2021'de üvey babasının ölümüne kadar devam etmişti. Dizi ekibi ve birçok ünlü isim, Gilbey için başsağlığı mesajları paylaştı.

  • 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda
    14:18 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda

    Türkiye'nin iyilik gemisi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından temel insani malzemelere ihtiyaç duyan Gazze'liler için Mersin Limanı'ndan yola çıkıyor. Bugüne kadar 13 kargo uçağı ve 7 gemi ile ihtiyaç sahibi Gazze'lilere ulaşan Türkiye, 125 bin ton insani yardım malzemesini taşıyan bu 8. gemiyle yardımlarını sürdürüyor.


Advertisement