Doctor Strange Film Gösterimi - Son Dakika
Kültür Sanat

Doctor Strange Film Gösterimi

Doktor Strange, Marvel Comics'in aynı adlı romanında uyarlanmış, 2016 yılı bilim kurgu, aksiyon, macera türlerindeki süper kahraman filmi . Scott Derrickson tarafından yönetilen film senyorosu Derrickson ve C. Robert Cargill tarafından yazıldı.

17.05.2017 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doktor Strange,  Marvel Comics'in aynı adlı romanında uyarlanmış, 2016 yılı  bilim kurgu,  aksiyon,  macera  türlerindeki  süper kahraman filmi . Scott Derrickson tarafından yönetilen film senyorosu Derrickson ve  C. Robert Cargill tarafından yazıldı. Marvel Sinematik Evreni'nin 14. filmi özelliğini taşıyan yapımın başrollerinde Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor,  Rachel McAdams, Benedict Wong,  Michael Stuhlbarg,  Benjamin Bratt, Scott Adkins,

Doktor Strange  dünya galasını 13 Ekim 2016'da Hong Kong'da gerçekleştirdi, 4 Kasım 2016 tarihinde ABD başta olmak üzere birçok ülkede  3D  ve  IMAX 3D  platformlarında yayınlandı. Film dünya çapında 677 milyon dolardan daha fazla hasılat elde etti, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı ve özellikle görsel efektleri, oyuncu kadrosunun performansı ve müzikleri beğenildi.

Konu

Doktor Stephen  Birinci okunmamış Mesaja Cevap Yaz Doktor Stephen Yeni bir yazı yazmışsın. Çaresiz duruma düşen Garip, Jonathan Pangborn adındaki belden aşağısı felçli bir hastanın mucizevi bir şekilde iyileştirilmiş öğrenir ve Pangborn, Strange'i  Himalayalar'da bulunan Kamar-Taj'a yönlendirir. Burada Kadim kisi ( Eski Bir ) ettik ONUN Öğrencileri ile tanışan Strange'i hiç tahmin etmediği Bir MACERA beklemektedir.

Katılım Ücretsizdir

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Üsküdar

Mekan : Baglarbasi Congress and Cultur Center

Mekan Adresi : 22 Gazi Cd Başlangıç Saati : 18.05.2017 19: 00: 00

Bitiş Saati : 18.05.2017 21: 30: 00

Kategori : Doctor Strange Film Gösterimi

Tür : Sahne Sanatları

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement