O Ses Türkiye' Şampiyonu Dodan, 'Huma Kuşu' ile Herkesi Mest Etti - Son Dakika
Magazin

O Ses Türkiye' Şampiyonu Dodan, 'Huma Kuşu' ile Herkesi Mest Etti

O Ses Türkiye\' Şampiyonu Dodan, \'Huma Kuşu\' ile Herkesi Mest Etti

'O Ses Türkiye'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Dodan, seslendirdiği 'Huma Kuşu' isimli parçayla herkesi kendinden geçirdi.

19.03.2017 23:36  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranların en fazla izlenen ve heyecan dolu müzik yarışma programı O Ses Türkiye'de dün akşam sezon finali gerçekleşti. Muhteşem performansların sergilendiği O Ses Türkiye yarışmasında şampiyon belli oldu. Sonuçla birlikte 2011'den bu yana yayınlanan yarışmada bir ilk gerçekleşti.

HALK TERCİHİNİ DODAN'DAN YANA KULLANDI

6 yarışmacının adını finale yazdırdığı yarışmada kademeli olarak elemeler yaşandı. Sona kalan iki isim ise Hadise'nin takımından Dodan Özer ile Gökhan ve Hakan'ın takımından Resul Aydemir oldu. Yapılan son halk oylaması sonucu Dodan Özer birinciliği göğüsledi.

HADİSE BİR İLKİ BAŞARDI

Bu sonucun ardından Hadise O Ses Türkiye'de ilk kez kazanan jüri oldu. Yarışmayı kazanan Dodan hem araba hem de single çıkarmaya hak kazandı.

MEST EDEN PERFORMANS

O Ses Türkiye'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Dodan, finalde sergilediği performansta 'Huma Kuşu' isimli parçayı seslendirdi. Dodan'ın performansı hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri mest etti.

Kaynak: Acunn.com

Son Dakika Magazin O Ses Türkiye' Şampiyonu Dodan, 'Huma Kuşu' ile Herkesi Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement