Doğa Rutkay'ın ölen itfaiye eri mesajı duygulandırdı - Son Dakika
Yaşam

Doğa Rutkay'ın ölen itfaiye eri mesajı duygulandırdı

Doğa Rutkay\'ın ölen itfaiye eri mesajı duygulandırdı

Ünlü sanatçı Doğa Rutkay Kamal, Adana'da görevi başındayken kalp krizi geçirip hayatını kaybeden itfaiye eri Mustafa Kılınç'ın fotoğrafıyla paylaştığı mesajı duygulandırdı.

04.08.2021 09:59  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Doğa Rutkay Kamal, Adana'da görevi başındayken kalp krizi geçirip hayatını kaybeden itfaiye eri Mustafa Kılınç'ın fotoğrafıyla paylaştığı mesajı duygulandırdı.

Türkiye'de art arda çıkan orman yangınlarının birçoğu kontrol altına alınırken, bazı bölgelerde yangınlarla mücadele aralıksız olarak sürüyor. Ünlü isimler de üzüntülerini ve dualarını sosyal medya hesaplarından dile getirmeyi ihmal etmiyor.

O isimlerden biri de oyuncu Doğa Rutkay Kamal. Ünlü oyuncu, Adana'da nöbet sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 46 yaşındaki itfaiye eri Mustafa Kılınç'ın fotoğrafını paylaştı.

Instagram hesabından, henüz 46 yaşında hayatını kaybeden 17 yıllık itfaiye eri Mustafa Kılınç'ın fotoğrafını yayınlayan Doğa Rutkay Kamal, duygusal bir mesaj kaleme aldı. Sanatçı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Evlatlarımın en heyecan duyduğu, en görmek istediği, hiç görmedikleri halde hayran oldukları bir kurumdu itfaiye. Sanırım okuduğum kitaplarda, kahramanlıklarıyla anlattığım hikayelerde hep hoşlarına gitmişti.

Takip edenlerim bilir; yakın zamanda onları alıp Kemerburgaz İtfaiyesine götürmüş tanıştırmıştık hatta. Şimdi gel gör ki, o kahramanlarımızdan acı haberler geliyor.

Kalbine yenilen 17 yıllık itfaiye eri, henüz 46 yaşında Mustafa Kılınç. Görevinin başında kalp krizi geçiriyor. Ne büyük bir acı. Şimdi gel de anlat evlatlarına! 'Yandı ülken' de! 'Vatanın yandı' de! 'Kahramanlar can verdi vatanı yaşatmak için' de!

Ama evlatlarıma bu kahramanları anlatacağım. Tek tek hatırlatacağım. Onlara iyi, merhametli ve vicdanlı insan olmayı ve çok sevdikleri erler gibi olma hissini, her türlü olumsuzluğa rağmen yüreklerinde bu duyguyu taşımalarını sağlayacağım.

Çok üzgünüm çok. Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine, yakınlarına sabırlar dilerim. ve şükranlarımı sunarım; Mustafa Kılınç ve nezdinde nice uykusuz, susuz, aç bitap ormanlarımızın ateşini söndürmek için çabalayan tüm emekçilere." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Doğa Rutkay'ın ölen itfaiye eri mesajı duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı
    23:22 Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı

    Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Yukarıbalcılar köyünde meydana gelen trafik kazasında araç şarampole yuvarlandı ve 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı
    23:17 Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı

    Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü, çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği iftar programında bir araya geldi. Programda, çocuklara renkli uçan balonlar ve pamuk şekerler dağıtılarak minik misafirlerin yüzlerinde tebessümler oluşturuldu. İftarın ardından dualar eşliğinde bereketin paylaşıldığı anlar yaşandı. Müdür Veske, programa katılan herkese desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, gelecek yıllarda da benzer etkinliklerin düzenleneceğini müjdeledi.

  • Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı
    23:11 Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde kurusıkı tabanca ile oynayan 16 yaşındaki C.A. ve O.D., tabancanın ateş alması sonucu ellerinden yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralı çocuklar Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi
    22:56 Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi

    Muğla Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı kapsamında, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık'ın da katıldığı programda, şehitler için dua edildi ve konuşmalar yapıldı. Vali Akbıyık, şehit yakınları ve gazilerin önemine vurgu yaparak, onlara minnet ve şükranlarını iletti.


Advertisement