Doğada Detoks ve Hastalıkları Önleme Programı - Son Dakika
Güncel

Doğada Detoks ve Hastalıkları Önleme Programı

Doğada Detoks ve Hastalıkları Önleme Programı

Narköy'de gerçeklececek 'Doğada Detoks', Dr. Nilay Alacalı ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Ebru Ersezen Kuşçu'nun uzmanlığıyla gerçekleşecek.

10.12.2014 13:51  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni bir yıla adım atmaya hazırlanırken, biten yılın yükünü beden ve ruhumuzdan atmak için doğada arınıyoruz...

Yaşam alanlarından peyzajına, tarım ürünlerinden mimarisine kadar ekolojik ve organik yaşam disiplinleriyle yaratılan Narköy'de gerçeklececek 'Doğada Detoks', Dr. Nilay Alacalı ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Ebru Ersezen Kuşçu'nun uzmanlığıyla gerçekleşecek.

Türkiye'nin alanında en iddialı ekolojik oteli Narköy, yeni yıla veda ederken, bedenimizi ve ruhumuzu hafifletmek; yeme-içme, aktivite, ilişkiler ve daha birçok konuda taşıdığımız toksin ve yüklerle vedalaşmak için 20-21 Aralık'ta konuklarını bekliyor...

Organik gıdalarla hazırlanmış özel detoks menüleri, doğa-orman yürüyüşleri, şömine ve kuzine başı sohbetleri eşliğinde gerçekleşecek iki günlük detoks programı etkinliği; Doktor Nilay Alacalı ve Sağlıklı Yaşam Danışmanı Ebru Ersezen Kuşçu'ye emanet.

Beden ve ruhu hafifletme, farkındalığı artırma imkanı sunacak olan program kapsamında konuklar, hastalıkları önlemek için uygulanabilir çözüm önerileri de edinecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğada Detoks ve Hastalıkları Önleme Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement