İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Terzibayırı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Terzibayırı'ya Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Doğan\'dan Terzibayırı\'ya Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Terzibayırı Mahallesinde düzenlenen ev toplantısında bölge sakinleri ile bir araya geldi.

10.01.2014 10:27  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Terzibayırı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Doğan, AK Parti Terzibayırı Kadın Kolları Mahalle Temsilcisi Vildan Şekerci ve eşi Aygün Şekerci'nin evine konuk oldu. AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Aysel Demirtaş'ın da hazır bulunduğu toplantıya çok sayıda bölge sakini de katılım sağladı. Samimi bir şekilde sohbetlerin edildiği toplantıda, Doğan vatandaşların görüşlerini de dinledi. Doğan aynı zamanda Terzibayırı Mahallesi'nde yapılan çalışmalara da işaret etti.

'HER MAHALLEYE BÜTÇEMİZİ AYIRDIK'

Bölgeye yapılan Mahalle Konağı'nın önemli katkıları olduğunun altını çizen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Buradaki konak bile buraya psikolojik destek verdi. Birçok eksiği giderdi.Biz her mahalleye belli bir yatırım bütçesi ayırdık. Terzibayır için de kamulaştırmaya bir maliyet ayırdık. Terzibayırı bütçemizi zaten ayırmıştık. Buralarda yapılan hizmetleri aşağıdan hiç kimse görmez. Kaptan parkı bile benim moralimi düzeltti.Aşağıdaki mescit o bölgedeki insanlar için çok önemli ve herkes kullanıyor" değerlendirmesinde bulundu.

'MUHTEŞEM BİR TABLO'

İzmit Belediyesi'nin bütçesinde yaşanan gelişime işaret eden Başkan Doğan, "İki yılda yüzde yüz bütçe denkleştirdik. Sabahın erken saatlerinden gece 12'ye kadar bu işlerle ilgileniyoruz. Okullarımız kalkındırılıyor, hastaneler gelişiyor. Bu şehir 10 yılda muhteşem bir tablo oldu. bu memlekette eğer iktidar olarak biz milletin parasını korumasaydık, ne bu okullara hastanelere destek sağlanırdı ne bu güzel hizmetler yapılırdı. Türkiye Avrupa'da ki boy ölçüşmede kendini göstermeye başladı" şeklinde konuştu. Programda vatandaşlarla sıcak bir şekilde sohbet eden Doğan, bölge hakkında yapılan çalışmalarla alakalı olumlu tepkiler aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Terzibayırı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement