Trabzonsporlu Doğan Erdoğan: Soyadım Cumhurbaşkanımızla aynı olduğu için kapı zilinden ismimi söktüler - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Doğan Erdoğan: Soyadım Cumhurbaşkanımızla aynı olduğu için kapı zilinden ismimi söktüler

Trabzonspor'un gurbetçi oyuncusu Doğan Erdoğan, soyisminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı olduğu için Avusturya'da kapı zilinden soyismini söktüklerini söyledi.

15.10.2019 23:23  Güncelleme: 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor sezon başında Avusturya'nın Lask Linz takımından transfer ettiği Doğan Erdoğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, bu hafta Gaziantep FK ile önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bu hafta önemli bir maç oynayacağız. Rakibimiz bizden 3 puan geride olmasına rağmen lige iyi başladıklarını düşünüyorum. Biz lige iyi başlamasakta hedeflediğimiz yere yakınız. Ona göre futbol oynuyoruz. Geriye dönüp baktığınız zaman son iki maç bizim için çok önemliydi. Hem Basel hem de Çaykur Rizespor ile oynadığımız maçlarda Çaykur Rizespor maçında alnımızın akıyla çıktığımızı düşünüyorum. Ben böyle futbol oynamaya devam ettiğimiz sürece önümüzün açık olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu Doğan Erdoğan: Soyadım Cumhurbaşkanımızla aynı olduğu için kapı zilinden ismimi söktüler

"CENK'İN YAŞADIĞI OLAY ÇOK ACI"

Almanya 2. Lig takımlarından St. Pauli'de forma giyen Enver Cenk Şahin'in Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için yaptığı paylaşım sonrası sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili olarak ise Doğan Erdoğan, Avusturya'da başından geçen bir olayı anlattı. Erdoğan, "Benim soyadım Erdoğan. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın soyismi ile aynı. Bu yüzden benim kapıda bulunan zilden soyadım sökülmüştü. Yaşadığım olay buydu. Bunun dışında ekstra bir olay yaşamadım. Onun dışında yüz yüze bir şey yaşamadım. Cesaret edemediler belkide. Bunlar normal Avusturya'da ya da Almanya'da Cenk'in yaşadığı olay çok acı ama Türkiye ona her zaman sahip çıkar. Burada bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

Trabzonsporlu Doğan Erdoğan: Soyadım Cumhurbaşkanımızla aynı olduğu için kapı zilinden ismimi söktüler
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Doğan Erdoğan: Soyadım Cumhurbaşkanımızla aynı olduğu için kapı zilinden ismimi söktüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement