Doğan Kitap'ın En Çok Okunanları Seslenen Kitap'ta - Son Dakika
Güncel

Doğan Kitap'ın En Çok Okunanları Seslenen Kitap'ta

Doğan Kitap\'ın En Çok Okunanları Seslenen Kitap\'ta

Doğan Kitap'ın en çok okunanlar listesinden 5 kitap, sesli kitap olarak Seslenen Kitap raflarında yerini aldı.

11.07.2014 09:25  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zülfü Livaneli'nin son romanı Kardeşimin Hikayesi, Elif Şafak'ın unutulmaz eseri AŞK, Hakan Günday'ın 2011 tarihli unutulmaz romanı AZ, çok satanlar listesinin en önemli yazarlarından Canan Tan'ın son romanı Hasret ve Hande Altaylı'nın son romanı Kahperengi şimdi sesli kitap olarak Seslenen Kitap'ta.

Güncel yazarların son kitaplarının ve çok okunan, popüler yazarların başyapıtlarının sesli kitap olarak sunulduğu Seslenen Kitap, artık Doğan Kitap'ın en çok okunanlar listesinden 5 kitabı ağırlıyor. Doğan Kitap prodüksiyonuyla hazırlanan kitaplar, Seslenen Kitap aracılığıyla dinleyicilerle buluşuyor; Zülfü Livaneli'nin son romanı Kardeşimin Hikayesi'ni usta oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Ziya Kürküt seslendirirken Elif Şafak'ın unutulmaz eseri AŞK'ı ünlü tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı, 2011 Altın Portakal En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülü sahibi Tilbe Saran seslendirdi. Hakan Günday ve Deniz Yüce Başarır AZ'ı birlikte seslendirirken, Hasret, yazarı Canan Tan tarafından seslendirildi. Hande Altaylı'nın son romanı Kahperengi'yi 1990'lı yılların TRT İstanbul seslendirme stüdyolarının vazgeçilmez isimlerinden Deniz Yüce Başarır seslendirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Seslenen Kitap'ın kurucu ortağı Berk İmamoğlu, Doğan Kitap'ın en çok okunanlar listesinden 5 kitabı Seslenen Kitap aracılığıyla dinleyicilere ulaştırmaktan duydukları memnuniyeti açıklarken Seslenen Kitap portföyüne geçtiğimiz ay Nebil Özgentürk'ün hazırlayıp sunduğu, yakın geçmişimizden kimi zaman hüzünlü, kimi zaman eğlenceli ve hepsi birbirinden ilginç gerçek hikayelerin yer aldığı " Türkiye'nin Hatıra Defteri'nin de eklendiğini söyledi.

Internet ve mobil cihazlardan erişilebilen Türkiye'nin gerçek anlamdaki ilk sesli kitap dükkanı Seslenen Kitap'a www.seslenenkitap.com internet sitesi veya ios, Android ve Windows Phone marketlerden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğan Kitap'ın En Çok Okunanları Seslenen Kitap'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement