Doğan Koloğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Doğan Koloğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Doğan Koloğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Galatasaray Futbol Takımı'nda hem oyuncu, hem teknik direktör olarak görev yapan ve gazetelerin spor bölümünde yazarlık, yöneticilik görevleri üstlenen Koloğlu hayata 87 yaşında veda etti.

15.11.2013 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Futbol Takımı'nda hem oyuncu, hem teknik direktör olarak görev yapan ve gazetelerin spor bölümünde yazarlık, yöneticilik görevleri üstlenen Koloğlu hayata 87 yaşında veda etti.

Arena'da düzenlenen törene yakınları ve spor yazarlarının yanı sıra; Başkan Ünal Aysal, Yönetim Kurulu Üyeleri, kulüp çalışanları, Galatasaray camiasından birçok isim katıldı. Törende Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, TSYD Eski Başkanlarından Atilla Gökçe ve Merhum Doğan Koloğlu'nun eşi Bilge Koloğlu birer konuşma yaptılar.

Doğan Koloğlu'nun naaşı daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na getirildi. Burada kılanan öğle namazının ardından aile kabristanında toprağa verildi. Cenaze töreninde spor dünyasının önde gelen isimleri de yer aldı.

Doğan Koloğlu hakkında...

Doğan Koloğlu, 1927 yılında Sürmene'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Lise'de kardeşi Orhan Koloğlu ile "biraderler" olarak anıldı. Koloğlu, spora da Galatasaray Lisesi'nde başladı ve daha sonra Galatasaray Futbol Takımı'nda hem oyuncu, hem teknik direktör olarak görev yaptı. Galatasaray'daki görevlerinin ardından milli Takım'da görev aldı. 1963 yılında TSYD'nin ilk üyelerinden oldu. 1981-1984 yıllarında bu derneğin genel başkanlık görevini üstlendi. Yeni İstanbul, Akşam, Hürriyet ve Milliyet gazetelerinin spor bölümlerinde yönetmen, yazı işleri müdürü ve spor yazarı olarak hizmet verdi. Basın kuruluşlarının yönetim kurullarında görevler aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğan Koloğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement