Doğasever Arkadaşlar, Munzur Gözeleri'nden 10 Torba Çöp Topladı - Son Dakika
Güncel

Doğasever Arkadaşlar, Munzur Gözeleri'nden 10 Torba Çöp Topladı

Doğasever arkadaşlar, Munzur Gözeleri'nden 10 torba çöp topladıTUNCELİ - Tunceli'nin Ovacık ilçesinde doğasever 4 arkadaş, Munzur Gözeleri'nin çehresini güzelleştirmek için temizlik çalışması yaptı.

18.05.2017 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğasever arkadaşlar, Munzur Gözeleri'nden 10 torba çöp topladı

TUNCELİ - Tunceli'nin Ovacık ilçesinde doğasever 4 arkadaş, Munzur Gözeleri'nin çehresini güzelleştirmek için temizlik çalışması yaptı. Yapılan temizlik çalışmasıyla 10 torba çöp toplandı.

Ovacık ilçesinde yaşayan Çağdaş Kayaoğlu, Özkan Aktimur, Mehmet Tezen ve Abidin Filik isimli 4 arkadaş, yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği Munzur Gözeleri'nde bahar temizliği gerçekleştirdi. İlçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Munzur Gözeleri'nde bir araya gelen arkadaşlar, dere yataklarında ve otların arasına bırakılan çöpleri tek tek topladı. Yaklaşık iki saatlik bir temizlik çalışması sonunda 10 çuvala yakın atık malzeme toplayan gençler, vatandaşlardan çevreye karşı daha duyarlı ve titiz davranmasını istedi.

Munzur Gözeleri'nde yapılan temizlik faaliyetine destek verenlerden Çağdaş Kayaoğlu, bölgede havaların güzelleşmesiyle insanların piknik, doğal sit ve ziyaret alanlarına akın etmeye başladığını söyledi.

Piknik yaptıktan sonra çöplerini Munzur Gözeleri'ne bırakanlara karşı tepkili olduğunu dile getiren Kayaoğlu, "Biz insanlardan piknik yapıp eğlenirken çevrelerini temiz tutmalarını istiyoruz. Çöpleri, yemek atıklarını, plastikleri ve poşetleri doğaya bırakmayalım. Biz burada yaklaşık 10 torba çöp topladık. Munzur Gözeleri ilçeden ve belediyeden uzak bir yer. O yüzden işçiler buraya gelip de kolayca çalışma yapamıyorlar. Bu yüzden insanların burada yaptıkları piknik sonrası ortaya çıkan çöplerini kendilerinde götürmesi veya çöpleri torbalara koyarak, çöp kutularına atmaları en mantıklı olan şeydir" dedi.

Doğasever Arkadaşlar, Munzur Gözeleri\'nden 10 Torba Çöp Topladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğasever Arkadaşlar, Munzur Gözeleri'nden 10 Torba Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement