Doğaseverler "Çamlık Mağaraları"Nda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Doğaseverler "Çamlık Mağaraları"Nda Buluştu

Beyşehirli doğaseverler, Derebucak Çamlık Mağaraları Doğa Yürüyüşü etkinliğinde bir araya geldi.

08.05.2017 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehirli doğaseverler, Derebucak Çamlık Mağaraları Doğa Yürüyüşü etkinliğinde bir araya geldi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Doğa Yürüyüşleri Topluluğu, Derebucak ilçesindeki Çamlık Mağaraları bölgesinde doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğa yürüyüşü etkinliğine yoğun bir katılım olduğunu söyledi.

Son etkinlikte Derebucak ilçesinin dünyaca ünlü Çamlık Mağaralarının bulunduğu bölgede doğaseverlerle buluştuklarını belirten Büyükkafalı, şunları kaydetti:

"Aramızda öğrencilerimizin de olduğu yoğun bir katılım gerçekleşti. Konya'dan da gelenlerle birlikte 52 doğasever olarak, Balatini Mağarası girişi ve çıkışından yürüyerek, muhteşem bir doğada dere kenarlarından Suluin Mağarası'na doğru yürüdük. Körükini Mağarası ve çevresini de gezdik. Etkinlik boyunca mağara ve çevresindeki doğada 6 kilometre yürüyüş gerçekleştirdik. Bu etkinlik, bölgedeki mağaraları katılımcılarımıza yakından görme tanıma imkanı da sundu. Dernek olarak yeni alanlarda doğa yürüyüşleri etkinliklerini bundan böyle de devam ettireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğaseverler 'Çamlık Mağaraları'Nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement