Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan'ı sonra kendini vurdu - Son Dakika
Magazin

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan'ı sonra kendini vurdu

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde nefes kesen anlar yaşandı. Müjgan, annesinin yanına gitmek isterken yıllardır aşık olduğu Burhan tarafından vuruldu. Müjgan'ın hayatına kasteden Burhan, daha sonra da kendisini vurdu.

03.12.2020 07:50  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un rol aldığı ve TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dün akşam 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Zeynep ve Mehdi'nin aşkını konu alan dizinin dün akşamki bölümünün final sahnesinde herkesi şoke eden bir olay yaşandı.

ÖNCE SEVDİĞİ KADINI SONRA KENDİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Yıllardır aşık olduğu ancak kavuşamadığı Burhan'dan kaçmak için Erzurum'daki annesinin yanına gitmek isteyen Müjgan, otobüse binmesine dakikalar kala vuruldu. Müjgan'ın Erzurum'a gideceğini öğrenen Burhan, otogarda önce sevdiği kadını kalbinden vurdu sonra silahı kendisine doğrultarak intihar etti.

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan sonra kendini vurdu

Dizide Müjgan'ı oynayan Zeynep Kumral ve Burhan karakterini canlandıran Teoman Kumbaracıbaş'ın Doğduğun Ev Kaderindir'e veda edip etmeyeceği yeni bölümle belli olacak.

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan sonra kendini vurdu

"KADINA ŞİDDETE HAYIR"

Dizinin son sahnesinde ise kadına şiddet haftasına dikkat çekilerek "Kadına şiddet haftasından artık hiçbir kadın ölmesin... Hayatını kaybeden bütün kadınlara annelerini kaybeden evlatlara ve kızlarını kaybeden bütün annelere... Kadına şiddete hayır" ifadeleri yer aldı.

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan sonra kendini vurdu

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Zeynep'in eski acıları Mehdi'nin kapısına getirdiği Bayram ile tekrar su yüzüne çıktı. Ancak Zeynep artık eski Zeynep olmadığı ve kendi elleriyle kurduğu hayatına sahip çıkmak istediği için yıllarca hem kendisine hem de annesine eziyet eden babasını hayatından çıkardı.

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan sonra kendini vurdu

Barış'a ilk gördüğün andan beri takıntılı olan Mehdi'nin kıskançlığı Zeynep'e zor anlar yaşattı. Öte yandan Cemile ve Nuh yeni bir hayata başlarken Müjgan'da aşık olduğu Burhan'ın öfkesinden korktuğu için Erzurum'daki annesinin yanına gitmeye karar verdi. Ancak otogarda Cemile ve Nuh ile sohbet eden Müjgan karşısında Burhan'ı görünce büyük bir şok yaşadı. Gözü dönen Burhan, herkesin içinde önce Müjgan'ı vurdu sonra silahı doğrultarak kendini vurdu.

Doğduğun Ev Kaderindir\'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan\'ı sonra kendini vurdu

Son Dakika Magazin Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan'ı sonra kendini vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • abc: Kadına şiddete hayır derken bile hem fiziki hem psikolojik şiddeti dibine kadar işleyip izletiriz. Adam aşkından kadını da kendini de öldürür normal bir şeymiş gibi bunu yayınlarız. Ama yanlış anlamayın kadına şiddete hayır diyoruz. 106 9 Yanıtla
  • vatandaş: uğura yapılan haksızlık sonrası hala tv8 seyreden var mı ki ? 48 18 Yanıtla
  • Orhan: Ne kadar şuurusuz yapımcılar var. Ve buna kayıtsız kalan, toplum değerlerinden yoksun bir RTÜK var. 57 8 Yanıtla

Advertisement