Doğu Karadeniz'de 854 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı - Son Dakika
Güncel

Doğu Karadeniz'de 854 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı

Doğu Karadeniz'de 854 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandıTRABZON Doğu Karadeniz Bölgesi'nde kar yağışı nedeniyle 854 köy ve mahalle yoluna ulaşım sağlanamıyor.

17.01.2022 11:55  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Karadeniz'de 854 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı

TRABZON Doğu Karadeniz Bölgesi'nde kar yağışı nedeniyle 854 köy ve mahalle yoluna ulaşım sağlanamıyor.

Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki Artvin, Gümüşhane ve Rize'de önceki gün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 854 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı. Yüksek kesimlerde etkisini gösteren soğuk hava ile birlikte etkili olan kar yağışı nedeniyle Artvin merkezde 16, Ardanuç ilçesinde 49, Arhavi ilçesinde 12, Borçka ilçesinde 36, Murgul ilçesinde 11, Hopa ilçesinde 13, Şavşat ilçesinde 44, Yusufeli ilçesinde 10 olmak üzere toplam 191 köy yolu ulaşıma kapanırken, Giresun'da ise merkezde 15, Alucra ilçesinde 2, Bulancak ilçesinde 14, Çanakçı ilçesinde 15, Dereli ilçesinde 34, Doğankent ilçesinde 5, Espiye ilçesinde 4, Eynesil ilçesinde 11, Görele ilçesinde 53, Keşap ilçesinde 19, Piraziz ilçesinde 6, Tirebolu ilçesinde 42, Yağlıdere ilçesinde 21 olmak üzere 13 ilçede 241 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Gümüşhane'de ise etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte Kürtün ilçesinde ilçesinde 20, Torul ilçesinde 13 ile toplamda 33 köy yolu ulaşıma kapandı. Rize merkezde 42, Ardeşen ilçesinde 38, Çamlıhemşin ilçesinde 18, Çayeli ilçesinde 50, Derepazarı ilçesinde 11, Fındıklı ilçesinde 19, Güneysu ilçesinde 13, Hemşin ilçesinde 8, İkizdere ilçesinde 29, İyidere ilçesinde 7, Kalkandere ilçesinde 22, Pazar ilçesinde 48 olmak üzere 305 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor.

Trabzon'da da dün etkili olan soğuk hava ile özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle 84 mahalle yoluna ulaşım sağlanamıyor. Ulaşıma kapanan köy yollarının tekrar ulaşıma açılması için İl Özel İdare, Belediye ve Karayolları ekipleri, iş makineleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Doğu Karadeniz\'de 854 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğu Karadeniz'de 854 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement