Doğubayazıt'ta Cumhuriyet Savcısının Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Doğubayazıt'ta Cumhuriyet Savcısının Öldürülmesi

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, Doğubayazıt'ta şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın anısına Şükrüpaşa Açık Cezaevi'nde bir park yaptırdı.

05.02.2013 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, Doğubayazıt'ta şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın anısına Şükrüpaşa Açık Cezaevi'nde bir park yaptırdı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık'ın talimatı üzerine, geçen yıl 5 Şubat günü Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK militanı Barış B, tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın şehit edilişinin yıl dönümü anısına Erzurum Şükrüpaşa Açık Cezaevi'nde bir park yaptırıldı.

Adalet Bakanlığı'nın da onayı alınarak yaptırılan parkın önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağını belirten yetkililer, çok sayıda yetişkin ağaç ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu parktan çevrede oturan vatandaşlarında yararlanacağı ifade edildi.

- Olay -

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, 5 Şubat 2012 tarihinde bir şarküteri dükkanında alışveriş yaptığı sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış ve tedavi gördüğü Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli yürütülen soruşturma kapsamında, kent merkezinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 kişi tutuklanmıştı.

Yayıncı: Hasan Özkal - ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doğubayazıt'ta Cumhuriyet Savcısının Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement