Doğuda Görev Yapan Polislere Fatsa'dan Destek - Son Dakika
Güncel

Doğuda Görev Yapan Polislere Fatsa'dan Destek

Doğuda Görev Yapan Polislere Fatsa\'dan Destek

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından başlatılan kampanyada, doğuda görev yapan polislere, özel olarak hazırlanan gıda, giyim ve yaşam malzemelerinin bulunduğu paketler gönderildi.

22.04.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından başlatılan kampanyada, doğuda görev yapan polislere, özel olarak hazırlanan gıda, giyim ve yaşam malzemelerinin bulunduğu paketler gönderildi.

Zorlu şartlarla görev yapan güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunu arttırarak yalnız olmadıklarının hissettirilmesi amacıyla 'Moral' kampanyası başlattıklarını belirten öğrenciler, orada görev yapan emniyet güçleri için her gün Kur'an okuduklarını belirttiler.

Düzenlenen kampanyada malzemeleri göndermek için tören düzenlendi. Düzenlenen törene Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol da katılarak öğrencilere destek verdi.

Kampanyayı düzenleyen tüm öğrencileri teşekkür ederek sözlerine başlayan Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol "Yaptıkları bu fedakar davranış insanlık için büyük bir ders ve anlam. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sizlere bu duyarlılığı veren öğretmenlerinize, ailenize çok teşekkür ederim" dedi.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatma Altuntaş ise yaptığı açıklamada "Oradaki güvenlik mensuplarımızın bizler için yaptıkları fedakarlığın yanında bizim bu küçük desteğimiz bir moral olacaktır. Çok zor şartlar altında görevlerini sürdürüyorlar. Rabbimiz yar ve yardımcıları olsun. Bizler bizzat yanlarında olmasak ta küçük hediyelerimizi ona gönderiyoruz. Öğrencilerimize çok teşekküre ediyorum bu kampanyayı düzenledikleri için" diye konuştu.

Öğrencilerle birlikte 29 tane hatim okuyarak onlara bol dualar gönderdiklerini belirten okul öğretmenlerinden Meral Bilgü ise yaptığı açıklamada "Orada görev yapan emniyet mensuplarımıza bu dualarımızı gönderdik. İnşallah Allah kabul eder, orada görev yapan ve bizleri koruyan emniyet mensuplarımıza Allah güç kuvvet versin, dualarımız hep onlarla" ifadelerini kullandı.

Projeyi başlatan okul öğrencisi Beyza Nur Bayram, amcasının Nusaybin ilçesinde görev yaptığını ve bu yüzden bu kampanyayı düzenleyerek onlara moral vermek istediklerini dile getirdi.

Öğrenci Beyza Nur Bayram yaptığı açıklamada "Amcam polis memuru olarak görevini sürdürüyor. Bir sabah uyandığımda hatırını sormak için amcama mesaj attım, o da bana 'buraya erzak ve mektuplar geldi, o mektupları okuyoruz' dedi. Görev yaptığı yerden bana birkaç fotoğraf attı. Ben de çok duygulandım. Onun mutlu olduğunu gördüm ve ben de okula geldikten sonra arkadaşlarımla oradaki durumu paylaştım ve onlara bir moral kampanyası yapalım dedim. Hepsi destek oldular ve böyle anlamlı bir yardım ortaya çıkmış oldu. Okul yönetimi de bizlere destek verdi. Allah hepsinin yardımcıları olsun" şeklinde konuştu.

Öğrenci Fatma Kırman ise "Beyza arkadaşım benimle bu durumu paylaştı ve birlikte hareket ederek bu kampanyayı düzenledik. Hocalarımıza söyledik ve onlar da bizlere destek oldular. Dualarımız onlarla" açıklamasını yaptı.

Tören, öğrencilerin doğuda görev yapan güvenlik güçlerine dua etmesiyle son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğuda Görev Yapan Polislere Fatsa'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement